Anti-Obama bøger storsælger

Mens det meste af Europas og USA's venstreorienterede meningsdannersestablishment stadig falder i svime over præsident Barack Obama, ser mange amer...

Slettet Bruger,

17/07/2009

Mens det meste af Europas og USA's venstreorienterede meningsdannersestablishment stadig falder i svime over præsident Barack Obama, ser mange amerikanske forfattere og kommentatorer stadig valget ham som en af de største ulykker, der kunne ramme "Guds eget land". Men nu har de i det mindste fundet lidt personlig glæde ved præsident Obama. Deres bøger, hvis titler ikke efterlader megen tvivl om deres manglende tillid til præsidenten, topper nemlig bestsellerlisterne i USA, skriver politiken.dk.

Øverst på amaxon.com's liste over nonfiktion ligger Fox News-værten Glenn Beck med bogen 'Sund Fornuft. Argumentet mod en regering, der er ude af kontrol' og nummer to er radioværten Mark Levin med 'Frihed og Tyrani. Et konservativt manifest', der bærer den uddybende undertitel 'Hvordan Obama, Kongressen og særinteresserne forvandler en krise til et crash, frihed til socialisme og en ulykke til en katastrofe - og hvordan man kan kæmpe imod'.

Mark Levin har selv forklaret succesen til det politiske interntmagasin Politico.

"Jeg ser mange - både konservative og andre - som er ved at være ekstremt bekymrede for den permanente skade, der er ved at blive gjort mod USA. Vi er ved at forandre vores politiske system fuldkommen," siger Levin til Politico ifølge politiken.dk.

[email protected]

Kilde: