"Anden": Regler og love fjerner vores ansvar

Standup-komikeren Anders Matthesen fortsætter vendettaen mod det danske formynderi fra sit nye show "Anders Matthesen

Slettet Bruger,

11/08/2008

Standup-komikeren Anders Matthesen fortsætter vendettaen mod det danske formynderi fra sit nye show "Anders Matthesen ... vender tilbage" i avisinterviews. Ifølge ekstrabladet.dk er han således helt holdt op med at stemme ved valg, fordi politikerne er idioter og klovne, der alle er ude på at bestemme over ham.

"Jeg stemmer slet ikke. Jeg har prøvet det to gange, men det gider jeg ikke," siger Anders Matthesen og fortsætter: "Demokratiet fungerer ikke optimalt, når det er åbenlyst, at der er flest idioter, og de skal bestemme det hele. Jeg bruger min stemme hver eneste aften, når jeg laver min egen stand-up."

I stedet for at gå så meget op i hvor man skal sætte et kryds samtidig med fire millioner andre vælgere efterlyser han, at danskerne får mere ansvar i deres eget liv.

"Om det er den ene eller anden klovn, der sidder der, ændrer intet, for det, de alle sammen vil, er at formindske min frihed ved at lave regler og love, så ingen har et selvstændigt ansvar," siger Anders Matthesen ifølge ekstrabladet.dk.

[email protected]

Kilde: