Ammitzbøll meldes på vej til Liberal Alliance

Samtidig med at den radikale Simon Emil Ammitzbøll drog til New York for et par uger siden, offentliggjordes hans krtik af den radikale ledelse og ...

Slettet Bruger,

11/10/2008

Samtidig med at den radikale Simon Emil Ammitzbøll drog til New York for et par uger siden, offentliggjordes hans krtik af den radikale ledelse og især dennes strategi under folketingsvalget 2007. I går skulle han på et møde med den radikale leder Margrethe Vestager have afklaret striden, men mødet endte uden konklusion. Samtidig flirter Ammitzbøll med tanken om et partiskift til Liberal Alliance. Det skriver jp.dk.

Hidtil har Ammitzbølls modstand mod 24-års regel og tilknytningskrav været en solid garant for at han ikke ville vælge Liberal Alliance, men ifølge Jyllands-Posten arbejder Alliancen netop nu på et nyt flygtningeudspil med mere liberale tanker, hvad der kan medføre et Ammitzbøll-medlemskab.

Direkte adspurgt afviser den unge radikale politer dog at tage stilling til sagen.

"Jeg er medlem af Det Radikale Venstre og synes overhovedet ikke, at der er grund til spekulationer i den retning," siger Simon Emil Ammitzbøll til Jyllands Posten.

[email protected]

Kilde: