Amerikansk krigsskib af stål fra World Trade Center

"Don't mess with Americans!" kunne passende være budskabet på stævnen af det nye krigsskib "USS New York", som fra næste år kommer til at indgå i d...

Slettet Bruger,

03/03/2008

"Don't mess with Americans!" kunne passende være budskabet på stævnen af det nye krigsskib "USS New York", som fra næste år kommer til at indgå i den amerikanske flåde. Men der stå nu - lige så passende - "Never Forget". Til konstruktionen af det 209 meter lange skib har man nemlig benyttet 7,5 tons stål fra de to World Trade Center-tårne, som styrtede sammen den 11. semptember 2001 efter terrorangreb fra Al-Qaeda.

"Det får så at sige asken til at genopstå, så den kan udføre store ting for vores land," siger Bill Glenn, der er talsmand for skibsbyggeren Northrop Grumman Shipbuilding, ifølge bt.dk.

I går blev skibet indviet foran tusindvis af mennesker i delstaten Louisiana i USA. Heriblandt var mange pårørende til ofrene ved terrorangrebet mod tvillingetårnene.

Udvalgt som kaptajn er selvfølgelig en rigtig new yorker, Curtis Jones, og USS New York skal blandt andet deltage i den "krig mod terror", som præsident George W. Bush har erklæret.

[email protected]

Kilde: