Alarmcentral til voldsoffer: Ring på et andet nummer

Ny Alliances byrådsmedlem i Rudersdal Kommune, Lars Engelberth, blev kvart over tre natten til lørdag det seneste offer for overfald i Birkerød

Slettet Bruger,

28/01/2008

Ny Alliances byrådsmedlem i Rudersdal Kommune, Lars Engelberth, blev kvart over tre natten til lørdag det seneste offer for overfald i Birkerød. Det skriver Frederiksborg Amts Avis. Overfaldet skete, da han på vej gennem Birkerød Hovedgade overhørte en mand, der råbte grove ting efter en ung pige. Da Engelberth stoppede op, kom manden løbende og slog lokalpolitikeren i ansigtet.

"Jeg er rystet. Jeg stoppede jo bare op og iagttog manden. Det blev han meget fortørnet over. Han sprang på mig med ordene: "Hvad glor du på". Jeg kan ikke huske rækkefølgen, men jeg fik tre slag. Et over næsen, et på øret og et på kæben," siger Lars Engelberth til Frederiksborg Amts Avis.

Engelberth blev ikke mindre rystet, da han ville anmelde overfaldet. Alarmcentralens 112 kan de fleste huske, og det var da også hvad han ringede. Men på Alarmcentralen fik han at vide, at han i stedet skulle ringe direkte til Nordsjællands Politi.

"Jeg havde lige fået flere slag i ansigtet, så jeg bad pænt Alarmcentralen om at stille mig om. Men det kunne ikke lade sig gøre. Det er virkelig for dårligt," udtaler Engelberth til Frederiksborg Amts Avis.

Gerningsmanden, der har erkendt overfaldet, blev i øvrigt hurtigt anholdt. Lars Engelberth kunne efter en tur på Hillerød Sygehus "glæde" sig over at være sluppet med rifter, en øm kæbe og lidt susen for ørerne.

[email protected]

Kilde: