Afviser forlig med Kamal Qureshi

Kamel Qureshi har forsøgt at få afsluttet en sag om svindel med ejeren af den ejendom han lejer, og som han angiveligt har forsøgt at snyde, dels v...

Slettet Bruger,

13/03/2008

Kamel Qureshi har forsøgt at få afsluttet en sag om svindel med ejeren af den ejendom han lejer, og som han angiveligt har forsøgt at snyde, dels ved ikke at ville fra flytte lejligheden som aftalt, og dels ved at have brugt udlejerens navn og udgivet sig for denne ved flere lejligheder.

Tvisten opstod da Kamal Qureshi og udlejeren Oliver Bahner aftalte at Qureshi kunne bo i lejligheden i et halvt år. Men da tiden var gået nægtede Qureshi at flytte og påstod, at aftalen gik på to år.

"Det er rigtigt, at vi talte om en to årig periode. Men det kunne ikke lade sig gøre, da kreditforeningen ikke ville tillade, at jeg både havde gæld i lejligheden og i mit nye hus. Derfor lagde Kamal sag an mod mig," fortæller Oliver Bahner til B.T.

Qureshi har ifølge B.T. forsøgt at få sagen ud af verden ved at tilbyde ejeren af lejligheden at betale 10.000 kr. at hans advokatregning. Men det tilbud afviser Bahner.

"Jeg har hidtil haft 60.000 kr. i advokatudgifter, så jeg ville ikke nøjes med et meget mindre beløb. Og jeg føler mig ret så sikker på at vinde sagen," lyder det fra Oliver Bahner.

Boligstriden bliver dermed afgjort i retten den 28. april.

Kilde: