Aamund tilfreds: Stemmer på Ny Alliance

Slettet Bruger,

12/11/2007

Da Naser Khader under DR's partilederdebat i går aften kaldte Anders Fogh Rasmussen for "vores statsministerkandidat" faldt en sten fra erhvervsmanden Asger Aamunds hjerte. De mange udmeldinger om kongelig undersøger og dronningerunder, Foghs afgang eller ej, havde forvirret Aamund i en sådan grad, at han var kommet i tvivl om, han skulle stemme på partiet, hvis politik han selv har været med til at udvikle, og som har hans egen datter som en af spidskandidaterne. Men nu er tvivlen væk. Det skriver Ritzau.

"Jeg synes, tingene er faldet på plads. Khader leverede den første del af varen ved for første gang at pege på Anders Fogh Rasmussen som statsministerkandidat. Og når statsministeren er tilfreds med det, så er jeg tilfreds," siger Aamund.

Umiddelbart efter debatten erklærede Aamund ellers utilfredshed med Khader, fordi denne fortsat krævede en dronningerunde. Men i dag er tonen en anden.

"Statsministerens reaktion i går kunne være set som en form for afværge. Men det er blevet klart for mig i dag, at statsministeren er tryg ved støtten. Og når statsministeren er tryg ved situationen, så er det også godt nok for mig," udtaler Asger Aamund til Ritzau.

[email protected]


Kilde: