49 anholdt i Iran for at gå i vestligt tøj

Mens mange venstreorienterede kritiserer Dansk Folkeparti og VK-regeringen for at indføre en diskriminerende integrationspolitik, er det ikke i Dan...

Slettet Bruger,

07/12/2008

Mens mange venstreorienterede kritiserer Dansk Folkeparti og VK-regeringen for at indføre en diskriminerende integrationspolitik, er det ikke i Danmark, men i Iran, at man skal finde decideret åbenlys diskrimination og forfølgelse: Iranske myndigheder anholder nemlig unge for at gå klædt i vestligt tøj, skriver Ekstra Bladet.

Indtil videre er 49 unge iranere blevet anholdt. Kvinderne er blevet anholdt for at gå i stramme bukser eller med høje hæle, mens mændene er blevet anholdt for at have særlige frisurer med kort hår.

Derudover er fem frisørsaloner lukket, mens yderligere 20 har fået forbud mod at klippe vestlige frisurer.

Politichef i byen Qaemshahr, Mahmoud Rahmani, beklager, at nogle unge ifører sig klæder, som er designet af Irans vestlige fjender. Den sidste udvej for at stoppe denne udvikling er at anholde disse "slyngler og banditter i satanistmode," som han beskriver dem overfor det iranske nyhedsbureau IRNA ifølge Ekstra Bladet - og det har myndighederne altså nu gjort.

Straffen for at klæde sig i Satans Manolo Blahnik og Polo Ralph Lauren er oftest en bøde.

[email protected]

Kilde: