Er kvinderne mere seksuelt frigjorte end mænd?

I dagens Danmark er der mange forskellige diskussioner, der blusser op hele tiden, og én af de lidt sjovere af slagsen er, hvorvidt kvinderne egentlig har et mere frigjort forhold til sex og det, der hører sig til. Mændene vil sikkert sige, at de stadig har overtaget og ikke har noget problem med at vise omverdenen, at de har brug for det ene og det andet - men i disse moderne tider har kvinderne næsten overhalet mændene på den front. Seksuel frigørelse er blevet moderne hos kvinder over hele verdenen, og i den tabubelagte verden, vi lever i, er det mere naturligt for kvinder at tale om sex end for mændene.

We Digitize,

12/03/2020

Kvinderne har lettere ved at give udtryk for deres behov

Mange siger konstant, at kvinderne har magten i et forhold, og selvom man i høj grad har ligestilling i samfundet, så er der måske noget om snakken. Dette skyldes ofte, at kvinder har lettere ved at give udtryk for deres behov, hvor mange mænd måske vælger at gemme deres behov lidt væk - enten fordi de er tabu at snakke om, eller fordi de ikke mener, at deres behov er ligeså vigtige. Her bør mændene tage at komme ind i kampen - og det er lige meget, om snakken falder på manglende sexlyst eller sexleksaker til soveværelset.

Det er alment kendt, at det særligt er kvinder, der f.eks. gør brug af sexlegetøj til at tilfredsstille dem selv, når muligheden byder sig - men det er meget sjældent, at mændene lige praler overfor gutter over at have købt et nyt stykke sexlegetøj. Dette er bare ét eksempel på, at kvinderne lettere giver udtryk for deres behov og ikke er bange for at stå ved dem; og man kunne blive ved længe med forskelligheder i den boldgade.


Seksuelle lyster er meget privat for mændene

Selvom man snakker meget om sex i en drengeflok - uanset hvor gamle man end måtte være - så falder snakken sjældent på de slibrige detaljer omkring det at have sex. Snakken er ofte mere generel omkring emnet, og det skyldes faktisk, at mange mænd og deres seksuelle lyster og udfoldelser er meget privat for dem. Kvinder har ikke det samme problem med at dele mere eller mindre intime detaljer med deres veninder, men af én eller anden grund gælder dette ikke for mænd.

Ovenstående er faktisk et problem for de mænd, der har nogle lidt andre seksuelle lyster, end der bliver givet udtryk for i et omklædningsrum fyldt med andre mænd. Det er f.eks. meget sjældent, at man snakker om sexlegetøj til mænd eller særlige lyster, man ellers måtte have, og dette tabu bør man måske bryde lidt op for at kunne gøre mændene ligeså seksuelt frigjorte, som kvinderne er.


Man er ikke alene med sine lyster

Alle går rundt og har nogle særlige lyster eller behov, som de er lidt flove over at sige højt - enten til deres kammerater eller til deres partner. Her er det vigtigt at huske på, at man ikke er alene med sine lyster; der er altid en masse andre, der garanteret deler de samme tanker og idéer. Derfor bør man også i højere grad åbne sig lidt op overfor sine seksuelle lyster med omverdenen - det giver en stor befrielse, og det får faktisk gang i nogle sunde og interessante snakke samtidig.