Velfærdssamfundets og demokratiets ulidelige lethed

Forestil dig et velfærdssamfund opbygget på en værdig og lige tilgang til uddannelse, hospitaler, offentlig transport, sikkerhedsnet for de trængen...

Ikke angivet Ikke angivet,

04/08/2016

Forestil dig et velfærdssamfund opbygget på en værdig og lige tilgang til uddannelse, hospitaler, offentlig transport, sikkerhedsnet for de trængende og værdig pleje for de ældre.

Forestil dig et velfærdssamfund hvor den værdige og lige tilgang ikke blev misbrugt og hvor befolkningen dermed accepterede at nogle igennem livet bidrager mere end andre, og hvor man faktisk var stolt over at bidrage mere end andre for alle kunne have det godt.

Det er en stor kontrast til velfærdssamfundet som vi kender det idag.

Systemet var allerede defekt før unævnelige kom i hobetal, det har kun forstærket følelsen af en urætfærdighed i at generationerne før os har skabt velstanden forgæves, især for dem selv.

SF har analyseret sig frem til at ethvert barn født i Danmark er statens ansvar og der er 2 til 3 sultne børn i hver klasse i skolerne (P1 Debat idag hvor DR igen var mikrofonholder for extreme sysnspunkter) og forældreansvar i form af forældrekøb af lejligheder skal bandlyses grundet skattespekulation (læs nedsatte skatter) med den omvendte sindssyge logik at fradrag er et tab for staten.

Fakta siger at mere end 50% af befolkningen idag er betalt af staten på en eller anden måde, dermed er demokratiet ophævet idet man så faktuelt kan købe mere end 50% af befolkningen.

Dette er bedst illustreret ved Helle og Søvndals vanvittige politiske program der skaffede dem magten men de gudskelov besluttede at fravige for ikke at ende som Anker.

Dog blev demokratiets svaghed udstillet ved et stemmemæssigt ubetydeligt parti RV bestemte mest på de afgørende områder, tænk at mindre end 10% af befolkningens stemmer reelt regerede landet. Vi er nogle stykker der længes efter fortidens dyder, ikke for at være gammeldags, men fordi vi mener disse dyder er fundamentale for vores tillid til vores surt betalte skattepenge går til noget godt og retfærdigt.

Ligheden har taget overhånd, målet er ikke lighed men at alle har det godt, og alle bidrager bedst muligt.

SF, Enhedslisten og Alternativet elsker løsninger uden ansvar - eller svar - desværre har de ramt en tidsalder af ansvarsløshed folk hopper på i håbet om at kunne leve et liv uden ansvar, da staten ikke kan stilles til ansvar.

Jeg vil opfordre enhver med visioner og ambitioner at søge mod andre himmelstrøg og først retunere til DK efter landet har behov for en fornyelse af de dyder og velfærd der engang gjorde landet fantastisk.


Kilde: