Seier til Jarlov: Man bliver så træt af idioti som din

De Konservative er som et af de eneste partier i Folketinget modstander af at benytte medicinsk cannabis i det danske sundhedsvæsen

PeBu -180grader,

28/11/2017

De Konservative er som et af de eneste partier i Folketinget modstander af at benytte medicinsk cannabis i det danske sundhedsvæsen. Derfor deltog folketingsmedlem for de Konservative Rasmus Jarlov for nylig i en debat i DR-programmet »Aftenshowet« sammen med tidligere socialminister Manu Sareen, der i dag er medlem af Alternativet og er fortaler for brugen af medicinsk cannabis. Jarlov mener ikke, at der er noget »fagligt belæg« for, at cannabis virker mod alle de sygdomme, tilhængere af brugen peger på.

Jarlov har i den forbindelse oplevet en del angreb på sin 'person'. I et opslag på Facebook, udtrykte han, at angrebene opstod, "når argumenterne slipper op". 


Det har fået Lars Seier til tasterne:

"Det er ikke et spørgsmål om, at argumenterne hører op. Det er et spørgsmål om, at man bliver så træt af idioti som din. Det er simpelthen ikke rimeligt, at normaltbegavede mennesker skal bruge tid på dig." Skriver han på Facebook. 


Tilbage svarer Jarlov:

"Det blev så farvel til Lars Seier. Hold op hvor er det ærgerligt at selv ekstremt erfarne debattører, som jeg kender personligt, opfører sig så barnligt og aggressivt. Hvad sker der dog for folk?"