Få plads i budgettet til julegaverne

Ikke angivet Ikke angivet,

02/10/2018

Efteråret har i den grad trængt sig på, og inden vi når at kigge os om, er butikkerne fyldt med juleudsmykning. Julen er ofte en rigtig dyr tid, da den står på mad og gaver i massevis, og det er desværre ikke alle, der har råd til det.

Der er dog muligheder for at få lidt ekstra råd i budgettet, også muligheder der ikke kræver den helt store indsats. Herunder kan du læse hvilke ideer vi har til dig, så du har mere plads i budgettet til juleræset.

Handel med aktier

Du behøver faktisk ikke engang at have den store viden indenfor aktier, for at få succes med det. I dag er det nemlig muligt at følge andre eksperters råd, uden at du gør det store.

Et eksempel kunne være, at du følger en succesfulde trader. Du skal derefter bare beslutte hvor mange penge, du gerne vil investere, og så er du med, hver gang han investerer sine egne penge. Der er naturligvis aldrig garanti for, at det giver dig penge, men hvis du finder en dygtig trader, vil der være gode muligheder for dig.

Du kan handle med aktier på nettet via din computer eller sågar via din telefon. Det kræver blot et download af en app, og så er du klar til at trade aktier.

Bliv prøvekanin for medicinstudier

En måde du kan tjene penge på, enten store eller små, samtidig med at du gør en god gerning er, at du bliver prøvekanin for medicinstudier. Der søges nemlig hele tiden testpersoner, der kan hjælpe med diverse undersøgelser.

Dette kan enten være en ny medicin, der skal testes, eller det kan være et decideret studie, hvor de skal teste dine muskler efter, at du har trænet på en speciel måde i x antal dage. Der er mange forskellige typer af disse tests, som du kan melde dig til, og du kan være helt sikker på, at du er i gode hænder.

Du vil aldrig kunne tage en medicin, som kan få alvorlige konsekvenser for dit helbred. Al medicin er godkendt, og du vil altid få taget et lægetjek, inden undersøgelsen sættes i gang.

Pengene kan være alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde kr. pr. undersøgelse

Oversæt tekster

Hvis du har et lille talent for sprog, så kan du tjene hurtige og lette penge ved at oversætte tekster. Der er nemlig mange virksomheder, der har brug for folk til at oversætte tekster for dem. Det mest almindelige er engelsk til dansk, men det kan også være tysk til dansk eller andre sprog.

Desto mere eksotisk sprogene er, desto flere penge vil oversættelserne udbetale. Der er ikke tale om et permanent job, men opgaver som du kan tage, når du lige har tid og lyst til det.

Står du med et behov for at få lidt ekstra plads i budgettet lige her og nu, men ikke har tid til at vente, så kan du tage et hurtigt lån. Læs om kviklån her, hvis det har interesse. Du kan også prøve låneberegneren her.

Kilde: