En bekymret lektor

SVAR TIL LEKTOR THOMAS JOHANNES (KRONIK I JYLLANDS-POSTEN) (også slået op på JP)

Ikke angivet Ikke angivet,

05/01/2017

SVAR TIL LEKTOR THOMAS JOHANNES (KRONIK I JYLLANDS-POSTEN)
(også slået op på JP).   

"Således virker det, når Pernille Vermund reducerer islam til en ideologi, der forfølger, undertrykker og dræber kristne og jøder i alle de lande, hvor den har magten."

 

Således taler (skriver) et politisk korrekt sludrehoved. For islam ER en ideologi, der forfølger, undertrykker og dræber kristne og jøder i alle de lande, hvor den har magten. Se dig dog omkring, mand!

 

"Og skal man have bekræftet islamofobien, så leverer Den Korte Avis varen, fordi den ikke handler om andet end integrationsproblemer."

 

Fordi MSM (mainstream medierne) ikke vil beskæftige sig med problemerne. DKA er derfor et nødvendigt korrektiv.

 

"Det samme gør sig gældende med en af landets mest populære blogs, hadesiden Uriasposten."

 

Hadeside? Det afhænger vist af øjnene, der ser.

 

"DF’s vælgere lever som bekendt ikke i storbyerne, men langt fra indvandrerghettoerne."

 

Herregud, landet er jo efterhånden plastret til med asylcentre, udrejsecentre, og hvad ved jeg. Så Udkantsdanmark får sandelig også sin del af lyksalighederne.

 

"Demokratiet indbyder jo i sig selv til en masse støj og stemmer. Demokratiseringen af viden på internettet bliver til udbredelsen af vrøvl og demagogi."

 

Vil du da have internettet lukket? Og hvem afgør i øvrigt, hvad der er "vrøvl og demagogi"? Du? Det vil jeg ikke håbe for demokratiet.

 

"Trump har vundet i kraft af sin personlighed og den begejstring, hans provokerende person vækker, men hans politik hænger ikke sammen."

 

Lad nu lige manden komme i gang og døm så.

 

"Således skal påstanden herfra lyde, at når danske debattører som Marie Krarup, Søren Hviid Pedersen og Marie Høgh hele tiden er i medierne, så skyldes det ikke deres slående intellekt, men at de fisker i rørte vande og lefler for laveste og mest uvidende fællesnævner."

 

Kunne det slet ikke tænkes, at de nævnte personer nærer en ægte bekymring for den udvikling, der er i gang? Jeg kunne jo med lige så stor ret hævde, at du er ude i et politisk korrekt ærinde, som giver point på parnasset.

 

"Det handler hverken om politisk korrekthed eller berøringsangst, men om at se tingene fra flere sider. Om at læse de aviser, man er uenig med."

 

Så håber jeg da, du læser Den Korte Avis.

 

"Men borgerjournalistikkens ensidighed diskvalificerer den som en kilde til viden."

 

Selv om et medie er ensidigt, kan det vel godt være kvalificeret, så længe ræsonnementer og kilder er i orden.

 

Undskyld, lektor Johannes, men det er noget tyndt stads, du serverer.