Ekstra Bladet (statstøttede medie) tuder over DR (statstøttede medie)

Poul Madsen tuder over at DR brænder penge af på det amerikanske valg, og de endog har den frækhed at holde med den som tabte

Ikke angivet Ikke angivet,

14/11/2016

Poul Madsen tuder over at DR brænder penge af på det amerikanske valg, og de endog har den frækhed at holde med den som tabte... for som Poul Madsen skriver "Vi, der er tvunget til at betale licens"....

Ja, det er vi, og vi er også TVUNGET til at betale til Poul Madsen via mediestøtte og luksus momsfritagelse... i alt kr. 120+ mio ruller ind på Ekstra Bladets og Poul Madsens bankkonto fra skatteyderne, hvert eneste år. Og det kan vi heller ikke blive fri for.

Og nåh ja, så glemmer vi heller ikke Ekstra Bladets rolle under det amerikanske valg - den var nemlig ligeså råden som DRs, og det siger ikke så lidt.

Det er fandme pineligt, hvordan Ekstra Bladet forsøger at dække over deres rolle som skattesslugende medie ved at pege på klumpedumpen i mediebranchen.

Men bare rolig Poul - du er og bliver en hykler. En skattebetalt hykler, så grin du bare hele vejen til banken - du har jo politikerne i din hule hãnd - de elsker den løgn du spreder i Danmark, betalt af alle skatteyderne.

Vi andre vil dog ikke vente et split sekundt på lukke alle muligheder for, at du fortsat kan suge fra statskassen.