Det er længe siden I har kunnet påstå at være i god tro

En utrolig præcis advarsel og oplysning til politikerne om tingenes tilstand, deres ansvar, befolkningens vrede og potientielt kommende represalier...

Ikke angivet Ikke angivet,

25/05/2016

En utrolig præcis advarsel og oplysning til politikerne om tingenes tilstand, deres ansvar, befolkningens vrede og potientielt kommende represalier fra Steen Raaschou på Snaphanen. Meget læseværdig, det er en mand der i DEN grad er inde i emnet.

Men man må også sige til danske politikere, at det er længe siden I har kunnet påstå at være i god tro. I ved at I planter evig splittelse og vold i landet, men hvad I måske glemmer at tænke på, er at hadet imod jer vokser i brede kredse, og at det risikerer at ramme jer selv personligt en dag. Det er noget andet end “politikerlede”, jeg hører, I er “landsforræddere.”

Det mener jeg også. I er Corfitz Ulfeldt, I er Vidkun Quisling, I er Fritz Clausen. Der  er ingen forskel på jer, og dem Dyrberg skød ned i selvforsvar. Nogle vil slå jer ihjel, det er helt uundgåeligt. I har allerede importeret  folk, der myrder journalister, selvfølgelig vil I blive myrdet i den kommende tid. Når I påfører befolkningen krig, vil denne naturligvis påføre jer krig. Ikke lige nu, om ti års tid. Da vil det være  bedst at have forladt politik ved naturlig afgang, som en Svend Auken. “Landsforrædderen Svend Auken”, som det nu hedder. Jeg kan ikke lide så stærke udtryk, men jeg får igen politisk hjælp til at undgå dem.

("potientielt" tilføjet for ikke at komme i klammeri for trusler her i absurdistan)