Balladebestyrelse tilbage i LA Fredericia?

Man undrer sig, hvis den historie Fredericia Dagblad bragte både i den trykte version og i internetversionen d

KHK Ikke angivet,

01/12/2013

Man undrer sig, hvis den historie Fredericia Dagblad bragte både i den trykte version og i internetversionen d. 29. november er korrekt (se nedenstående). Den går på, at den bestyrelse, der sammen med den tidligere storkredsformand lagde sig voldsomt ud med landsformand Leif Mikkelsen, efter de blev underkendt på seneste generalforsamling i Liberal Alliance i Fredericia i marts 2013, nu skulle være inviteret ind i varmen hos LA Fredericia, efter aftale med landsledelsen.  

Jeg har udlovet en flaske whisky til journalisten, hvis han kan få den bekræftet hos landsformand Leif Mikkelsen eller hos storkredsformand Steffen Larsen, foreløbigt har jeg fortsat min flaske whisky.

Kort fortalt, ønskede et markant flertal af medlemmerne mere medlemsdemokrati indført i lokalforeningen. Et ønske der vedholdende var blevet fremført af bl.a. undertegnede, Kent Hedemann Kristensen, gennem en længere periode. Ønsket blev fremført på seneste generalforsamling i marts 2013 i lokalforeningen, og mundede ud i der blev vedtaget mere demokratiske vedtægter og i at der blev valgt en ny bestyrelse.

Jeg var forhindret i at deltage i generalforsamlingen, da den tidligere bestyrelse havde lagt generalforsamlingen, mens jeg deltog i en længe planlagt forretningsrejse i Ecuador.

Landsformand Leif Mikkelsen, revsede offentligt den tidligere bestyrelse for det tumultariske forløb op til generalforsamlingen og ikke mindst for den kaotiske afvikling af denne. Efterfølgende meldte den detroniserede bestyrelse sig, samlet ud af LA og kom med flere voldsomme udfald mod Leif Mikkelsen, blandt andet på TV.

Pointen er, at enten er det korrekt, at den tidligere bestyrelse, løbende har været i kontakt med landsledelsen og at de nu er enige om, at tidligere uoverensstemmelser er lagt bag dem. Vejen til igen, at overtage ledelsen af Fredericia lokalafdeling, ligger således åben for den tidligere bestyrelse. I så fald må landsledelsen have tabt sutten i iver for, at vise at der nu igen melder sig medlemmer ind i Fredericia lokalforening efter en stor del af medlemmerne enten har meldt sig ud, eller ikke vil gentegne medlemskabet.

Ellers er den tidligere bestyrelse bare ude med, løgnagtige udmeldinger og journalisten havde ikke fået bekræftet historien.

Personligt mener jeg, at kende Leif Mikkelsen og Steffen Larsen godt nok til, at de ikke kunne drømme om, at slippe den tidligere bestyrelse ind i LA igen. Historien er nok bare den, at enhver kan gentegne sit medlemskab på nettet og der snart kommer enten et par yderligere udmeldelser eller eksklusioner. Begge dele har LA jo stor erfaring i, for nærværende.

Men vi mangler vished og ser frem til at høre mere…

Bagrund:

Den tidligere bestyrelse bestod af:

Ægteparret Helene og  Kim Østergaard og søster til Helene Østergård, Marianne Norup samt Preben Birr-Pedersen og Tim Vyum

Desuden var den daværende storkredsformand Søren Seidelin.

07/03 2013:

Ballade i Liberal Alliance:

http://frdb.dk/article/20130307/ARTIKLER/130309624

Landsformand underkender storkreds:

http://frdb.dk/article/20130307/ARTIKLER/130309587

08/03 2013:

Bestyrelsen i Liberal Alliance i Fredericia har meldt sig ud af partiet efter en kaotisk generalforsamling:

http://www.tvsyd.dk/artikel/190789:Kaos-i-Liberal-Alliance

NU:

Tidligere LA-bestyrelse er klar i kulissen:

http://frdb.dk/article/20131129/ARTIKLER/131129413

Kilde: