America to investigate Russian meddling in EU

Rusland blander sig direkte i demokratiske partiers politik i Europa

Ikke angivet Ikke angivet,

17/01/2016

Rusland blander sig direkte i demokratiske partiers politik i Europa. Et lobbyarbejde i demokratiets maskinrum, for at få adskillige talerør der skal agitere for en mere Rusland venlig politik og sørge for at udøve en kritik af NATO og de sanktioner Rusland er udsat for efter landet ulovligt annekterede Krim.

Disse partier der for "lån" eller direkte pengeoverførelse lader sig benytte af en frememd magt på visse politik-områder, kan sidestilles med de kommunistiske partier i Vesteuropa under den kolde krig.

Ser man bort fra den sympati man måtte have for disse partiers kritik af migration og kritik af EU, så må man nøgtern erkende at der ikke er forskel på om sådanne partier modtager midler fra den Russiske føderation eller om Ole Sohn modtog midler fra det daværende Sovjetunion.

Tag f.eks. Front National med sine 83000 medlemmer. Her har en russisk bank med tilknytning til Kreml givet partiet et lån på små 70 millioner kroner i slutningen af 2014. Et lån så stort at man kan tvivle på om det kan tilbagebetales.