Tidligere Berlingske-chef: Jeg var radikal!

Af Ole Birk OlesenDen tidligere Berlingske-chefredaktør Annegrethe Rasmussen, der på en blog har udbredt sig om, at hun aldrig har stemt på hverken...

Slettet Bruger,

25. marts 2009

Af Ole Birk Olesen

Den tidligere Berlingske-chefredaktør Annegrethe Rasmussen, der på en blog har udbredt sig om, at hun aldrig har stemt på hverken Venstre, de Konservative eller Dansk Folkeparti, er vred. Vred over, at det i går afstedkom en artikel på 180Grader om, at hun aldrig har stemt borgerligt, selvom hun i fem år - fra 1997-2002 - var medlem af chefredaktionen på de to borgerlige aviser Weekendavisen og Berlingske Tidende.

Annegrethe Rasmussen, der i dag er USA-korrespondent for Information, oplyser, at hun i sin tid som medlem af chefredaktionen på henholdsvis Weekendavisen og Berlingske Tidende stemte på Det Radikale Venstre, og ikke har været medlem af noget parti i sin tid som journalist.

I sin blog-kommentar fortalte Annegrethe Rasmussen også, at hun aldrig har "været medlem af noget til højre for SF". Om det forhold, fortæller hun nu til 180Grader, at hun i sin tid som studerende var medlem af først SF og siden VS, hvilket hun ophørte med at være i 1986 - seks år før hun blev kandidat fra Statskundskab.

ole@180grader.dk