Samuelsen: Kræftens Bekæmpelse må tage en slapper

Liberal Alliances politiske ordfører, Anders Samuelsen, får myrekryb af Kræftens Bekæmpelse, der raser over, at skuespillere på landets teatre stad...

Slettet Bruger,

03/09/2008

Liberal Alliances politiske ordfører, Anders Samuelsen, får myrekryb af Kræftens Bekæmpelse, der raser over, at skuespillere på landets teatre stadig ryger på scenen, når opførelsen kræver det. Ifølge projektchef Niels Them Kjær fra Kræftens Bekæmpelse er det "helt uacceptabelt", at rygeloven brydes på den måde, og han mener, at det må stoppes.

"Den tilgang til rygepolitikken, som Niels Them Kjær giver udtryk for, giver mig myrekryb og vækker mindelser om Orwellske tilsande," siger Anders Samuelsen og fortsætter:

"For den rene er alt tilsyneladende fordærv. Helt ærligt så er det på tide at der rejser sig en folkelig opstand mod al den nypuritanisme. Det ender med, at Kræftens bekæmpelse fremover vil forlange, at Egon Olsens cigar bliver retuscheret bort, inden familien Danmark udsættes for de næste genudsendelser af Olsen Banden. Er Yvonne ikke også for udfordrende klædt - og hvad med alle disse håndbajere som Benny altid smækker op på bordet? Det totalitære samfund er lige rundt om hjørnet."

[email protected]

Kilde: