Khader: Fogh behøver alligevel ikke gå

Slettet Bruger,

10/11/2007

Først skulle der være en dronningerunde uanset hvad. Så kunne den undgås med indrømmelser fra VK-regeringen inden valget. Og nu forlyder det fra Naser Khader, at Fogh ikke behøver gå af, hvis blot han giver indrømmelser til Ny Alliance efter valget på tirsdag. Det skriver Kristeligt Dagblad.

"Vi må se, hvordan valgresultatet bliver. Får vi de afgørende mandater, må vi høre, hvad statsministeren siger. Hvis han siger, "Ved I hvad, I får det hele", så er der ikke behov for en dronningerunde. Derfor er det meget afhængigt af hans udmelding. Hvis han siger, "Ved I hvad, jeg fortsætter, som jeg har gjort hidtil med Dansk Folkeparti, og måske kan I få en kommission til at undersøge det ene, og et udvalg til at undersøge det andet", ja, det kan vi ikke nøjes med," siger Khader til Kristeligt Dagblad.

Mens dronningerunderudmeldingerne har skiftet lidt, så er Khader mere urokkelig i sin afvisning af islamistiske synspunkter, som han finder hos Enhedlistens Asmaa Abdol-Hamid og uansvarlig økonomisk politik, som SF og Villy Søvndal efter Khaders mening er eksponent for.

"Vi er et borgerligt, humanistisk midterparti. Vores udgangspunkt er de borgerlige værdier, det vil sige kampen for ytringsfriheden, demokratiet, og at borgerne skal komme før staten," siger han til Kristeligt Dagblad som begundelse for at Fogh er førstevalg.

[email protected]

Kilde: