Kamal Qureshi skal afhøres i denne uge

Kamal Qureshi, der er medlem af Folketinget for SF, skal ifølge Ekstra Bladet afhøres af politiet i denne uge

Slettet Bruger,

12/02/2008

Kamal Qureshi, der er medlem af Folketinget for SF, skal ifølge Ekstra Bladet afhøres af politiet i denne uge.

I sidste uge kom det frem, at Qureshi under falsk navn havde udlejet værelser i sin lejede lejlighed i Fiolstræde i København. Han havde underskrevet sig som 'Oliver' i email-korrespondancer med interesserede lejere.

Qureshi har indrømmet at have brugt navnet Oliver, men afviser at det er andet en en tilfældighed, at navnet er sammenfaldende med navnet på lejlighedes ejer, Oliver Bahner. Ifølge Qureshi brugte han det falske navn for som offentlig person at opnå en vis anonymitet.

Men påstanden om, at Qureshi skulle have valgt navnet 'Oliver' tilfældigt, afvises af en af dem, som han har fremvist et værelse for.

"Jeg havde til opgave at finde et værelse til min vens datter, Spela, og vi tog sammen til Fiolstræde for at se på værelset. I døren mødte vi ham, der siden hen har vist sig at være folketingsmedlem Kamal Qureshi. På dørskiltet stod 'Oliver Bahner'. Så da døren til lejligheden blev åbnet, spurgte jeg den mørklødede mand, om han var Oliver Bahner. 'Ja, det er mig, og jeg ejer lejligheden her,' svarede manden," fortæller Andrej Krume til Ekstra Bladet.

Bedrageri
Den ægte Oliver Bahner meldte onsdag i sidste uge Kamal Qureshi til politiet for bedrageri. Qureshi har i forvejen stævnet Bahner for bedrageri. Han påstår at han har en mundtlig aftale med Bahner om to års fremleje, selvom der i kontrakten kun står 6 måneder.

"Ved at anlægge sag trak Kamal sagen i langdrag. Han vidste, at der er omkring 14 måneders ventetid ved retten. Og i den ventetid kunne Kamal bare blive boende i lejligheden. Fogeden vil nemlig ikke gå ind i udsættelsesager, hvor der verserer en tvist," forklarer Oliver Bahner.

"Salget af lejligheden skulle finansiere en stor del af vores huskøb. Men med Kamal i lejligheden har den været usælgelig. Og det har kostet os 8.000 kroner yderligere i huslån om måneden siden juni sidste år," siger han til Ekstra Bladet.

[email protected]

Kilde: