Justitsminister vil også overvåge selesyndere

Har du husket at spænde sikkerhedsselen? Hvis ikke, risikerer du for fremtiden at blive konfronteret med et billede af dig selv i færd med at begå ...

Slettet Bruger,

27/01/2008

Har du husket at spænde sikkerhedsselen? Hvis ikke, risikerer du for fremtiden at blive konfronteret med et billede af dig selv i færd med at begå din udåd. Justitminister Lene Espersen (K) ser gerne, at politiets overvågningsudstyr også bruges til selekontrol, beretter politiken.dk.

"Seleulykker er stadig skyld i virkelig mange dødsfald, derfor skal politiet fremover kunne anvende foto, der optages via automatisk trafikkontrol (ATK), til selekontrol," siger ministeren til politiken.dk.

Justitsministeren reagerer på en dugfrisk meningsmåling, der viser, at et flertal af danskerne synes, at vi er blevet mere hensynsløse i trafikken.

"Jeg er fuldstændig enig med danskerne i, at vores trafikkultur ikke er god nok. Normalt er vi faktisk et folk, der tager hensyn til hinanden, men det er som om, at når vi sætter os bag rattet, så går der en djævel i mange," siger hun til politiken.dk.

[email protected]

Kilde: