"Fattig" familie bag hærværk, trusler og indbrud

Opdateret 19/7: Rettelse: I den oprindelige artikel fremstod det som om, begivenhederne var sket for nylig

Slettet Bruger,

18. juli 2009

Opdateret 19/7:

Rettelse:

I den oprindelige artikel fremstod det som om, begivenhederne var sket for nylig. Vi skal gøre opmærksom på, at jv.dk-artiklen stammer fra 2008.


Familien Nielsen, der er blevet landskendt for deres beretning om livet som fattige, var ikke just populære i deres tidligere hjemby, Åstrup ved Haderslev. På et borgermøde i 2008 stod mange beboere frem med den klare opfattelse, at familien var ansvarlig for chikanerier, trusler, hærværk, tyverier og indbrud i området de senere år. Det skriver jv.dk.

"Der har ikke været andet end ballade, siden de kom. Vi må have dem smidt ud af byen. Det må kommunen da kunne sørge for," sagde en beboerne ifølge jv.dk på mødet.

Det ældste af parrets børn, der nu er flyttet hjemmefra, har tidligere afsonet seks måneder for at have sat ild til en lade, der tilhører initiativtagerne til borgermødet. Ved branden gik værdier for 2,7 millioner kroner tabt.

Hovedvidnet i sagen, en lokal lærer, oplevede efter retssagen en stribe indbrud og trusler, der gjorde, at han i en periode var nødt til at flytte fra sit hus i Åstrup.

morten@180grader.dk