180Grader.dk pr&aelig;senterer: Find <i>din</i> folketingskandidat

Slettet Bruger,

28/10/2007

Trafikminister Jakob Axel Nielsen synes, det er vigtigere, at folk selv kan råde over de penge, de har tjent, end at der er økonomisk lighed i samfundet. Simon Emil Ammitzbøll fra de Radikale mener ikke, at politikerne skal bestemme, om restauranter og caféer skal tillade rygning i deres lokaler. Og Anne Baastrup fra SF er meget uenig i, at registreringsafgiften på biler er for høj.

Alle tre har de udfyldt deres profil i 180Grader.dk's store stemmeguide til folketingsvalget, der med 25 unikke spørgsmål kan matche dig med den folketingskandidat, du er mest enig med. I 180Grader.dk's stemmeguide finder du kandidater fra alle dele af landet og fra alle partier!

Også Lars Barfoed fra de Konservative, Anders Samuelsen fra Ny Alliance og Ellen Trane Nørby fra Venstre er med. Danmarks Radio kunne ikke finde ud at formulere deres spørgsmål, så de tre meningsfuldt kunne svare på dem, men 180Grader.dk kan.

Stemmeguiden kan tilgås via 180Grader.dk's forside eller lige her. Til oplysning og fornøjelse. Husk at tippe alle du kender!

[email protected]

Kilde: