Danskere brillerede med to mål i MLS natten til torsdag

Mikael Uhre og Malte Amundsen stod hver for et mål, da deres respektive klubber sejrede natten til torsdag.
Forsvarsspiller Steven Moreira fejrer med danske Malte Amundsen (th.) efter sejren natten til torsdag dansk tid.

Ritzau Ritzau,

05/10/2023

Danske Malte Amundsen scorede efter 86 minutter, da Columbus Crew slog New England Revolution i den bedste amerikanske fodboldliga, Major Leauge Soccer (MLS), natten til torsdag dansk tid.

Dermed sikrede danskerens hold sejren på 2-1, ligesom de også brød New Englands sejrstime.

Amundsen scorede med sin venstre fod på et hjørnespark af Diego Rossi. Rossi havde allerede sikret forspringet til 1-0 efter 20 minutter.

Tomas Chancalay udlignede til 1-1 efter 48 minutter, men det fik Columbus Crew altså styr på før slutfløjt.

Også danske Mikael Uhre kom på måltavlen i kampen mellem Philadelphia Union og Atlanta United. Her sikrede Uhre Philadelphia Unions mål til 2-0 efter 41 minutter.

Danskerens hold vandt kampen 3-2 efter at have været foran 3-0. Det lykkedes Atlanta at reducere efter 56 minutter. Efter 77. minutter blev det rigtig spændende, da colombianske Edwin Mosquera scorede, så kampens stilling blev 3-2.

Philadelphia Union kunne dog ånde lettet op og gå fra banen med en sejr.

Mikael Uhre har tidligere spillet for både Sønderjyske, Skive, og Brøndby IF på danske fodboldbaner, inden han i 2022 rejste til det amerikanske.

Malte Amundsen har spillet i HB Køge, Vejle Boldklub samt i den tredjebedste liga i Tyskland, inden han gjorde debut i MLS for New York City. I 2023 rykkede han sydpå til Columbus Crew.

Begge hold hører til i Eastern Conference, som dækker ligaens østlige hold. Cincinnati fører denne, mens St. Louis City fører den vestlige.

Mikael Uhre og Philadelphia Union ligger nummer tre i Eastern Conference.

Kilde: /ritzau/