Kevin Magnussens teamchef udpeger Haas’ største svaghed

Kasper Christensen,

17/05/2023

Günther Steiner har ingen tvivl om, hvad Haas-teamets største svaghed er og arbejder derfor på at forbedre det.

Kevin Magnussen har haft en god begyndelse på denne Formel 1-sæson. Hans chef, Günther Steiner, mener dog, at han har en betydelig svaghed sammenlignet med de andre kørere i feltet.

Det skriver Sport.dk.

Til den 30-årige danskers held er det ikke hans køreevner, der anses for at være problemet.

I stedet påpeger den østrigske teamchef, at bilens underdel skaber store udfordringer for den danske Formel 1-kører. Derfor er det planen at gennemgå denne del for at forbedre den inden det italienske grandprix.

Steiner ønsker at ændre underdelen, fordi den er for ustabil. Dette har ført til, at både Magnussen og hans teamkammerat Nico Hülkenberg har haft vanskeligheder med at følge med, især i tæt trafik.

"Vi skal finde ud af, hvordan vi kan opnå mere stabilitet i trafikken, så vi ikke slider så hårdt på dækkene," fortæller Günter Steiner til Motorsport.com.

"Kørerne fortæller, at de kan se, at de andre biler ikke kæmper så meget som vores, så folkene i den aerodynamiske afdeling vil arbejde på det."

Steiner afslører også, at et nyt understel allerede er blevet installeret i bilen forud for Miamis grandprix, hvor der var forbedringer at se, ifølge teamchefen.

Selvom Magnussen opnåede point med de ændringer, der blev lavet før Miami-løbet, er der stadig plads til forbedringer.

Ifølge Steiner var det stadig tydeligt, at bilen ikke var så konkurrencedygtig som mange af de andre biler.

"I begyndelsen gik det rigtig godt. Vi faldt lidt tilbage, da vi kom i trafik, og vores tempo blev en smule langsommere. Vi er nødt til at se nærmere på det," siger han.