Tyskerne vil have deres guld tilbage!

Der udtrykkes ofte en vis fascination med guld standarten her på 180 Grader

Ikke angivet Ikke angivet,

23/10/2012

Der udtrykkes ofte en vis fascination med guld standarten her på 180 Grader. Normalt ville jeg under ingen omstændigheder deltage i de forskellige overvejelser i forbindelse med en metalbaseret valuta.

 

Men det er dog interessant, at Tyskland vil trække sit guld hjem fra USA. Dette er måske bare udtryk for et almindelig ønske om større nationalt kontrol med den nationale guldbeholdning. Men det kunne også være, hvis man var en smule mere paranoid,  at tyskerne er bange for den kommende administration i USA, ligegyldig om det er Rommny eller Obarma, vil inddrage de guldreserver der er i USA. For der igennem at støtte en dollar der i virkeligheden er blevet meget svag, pga. kvantitative lettelser fra den amerikanske nationalbank. Der er i øjeblikket ikke èn større inflation i USA, men kan den ikke komme?

 

 Det kunne også udlægges således, at Tyskland har behov for at have en vis mængde guld til at holde Euroen oppe, pga. situationen i Sydeuropa, navnlig Grækenland, Spanien og/eller Italien og måske endda også Frankrig. Ja,...vi lever i økonomisk spændende tider.

 

Se dette link: http://www.tagesschau.de/wirtschaft/bundesbank-goldreserven102.html

mvh. 

       Historyman 

Kilde: