Testartikel lige nu :D

I en artikel om EBs censur af deres egen "Folkets Røst", en slags nytænkning og videreudvikling af "Nationen", hvor nationendebattører selv kan of...

30Zero Ikke angivet,

04/11/2015

I en artikel om EBs censur af deres egen "Folkets Røst", en slags nytænkning og videreudvikling af "Nationen", hvor nationendebattører selv kan offentliggøre hele artikler gennem et login via en email, og hvor rollerne vel så må være byttet om, (læserne leverer journalistarbejdet gratis og Madsens aber skriver de stupide virkelighedsfjerne og stærkt DF-diskriminerende svar fra DF-diskriminerende profilnavne?) så Poul Madsen rigtigt kan spidse pennen mod sin læsere (?), på det folkelige medie 180grader skriver holger.dk:


"Det er/var en bruger-skrevet artikel. Kloakbladet sletter alle kommentarer m.v. som ikke passer ind i deres politiske mission."

Det er desværre helt almindeligt både på EB og andre blade. De skal så bare ikke stå og udtale ved Poul Madsen:

(Chefredaktør Poul Madsen, der tidligere har omfavnet Nationen med ordene ”Kære Nationen, vi elsker jer. I kan bestemt være grænseoverskridende, kværulantiske og totalt for meget, men I er en del af Ekstra Bladets sjæl”, vil nu spidse pennen over for synspunkter, han og bladet ikke kan stå inde for.)

"

Det, der er opgøret i al sin enkelhed, er at sige: Det er fint nok, I må debattere med hinanden på Nationen. Men vi gider ikke høre på jeres vrøvl, vi går op imod det, (.. og det drejer sig så ikke om at spidse pennen, men om at censurere, når jeres egne historiers beskaffenhed vender hjem?, anmelder i også jer selv for bøsserygter uden egentlige kildeangivelser til moderator? red/300)

"

siger Poul Madsen i Mennesker og medier på P1.:

om Nationen: "Nu gider vi altså ikke høre på mere vrøvl" - "Nu gider vi ikke høre mere vrøvl fra nationen? .. "

Vær nu ærlig Poul Madsen og hele vejen til UN, at i ønsker censur. Det er det nye sort, og det er altid starten på et totalitært styre.

Fordi ..

Om Qvortrup havde en affære med HTS er lidt interessant:

"

Over for B.T. fastslår Se og Hørs forhenværende chefredaktør Henrik Qvortrup, at den danske presse er de rene spejderdrenge.

Han undrer sig over, hvorfor pressen aldrig skrev om kæresteforholdet mellem Poul Nyrup og Lone Dybkjær, da det var kendt på Borgen forud for offentliggørelsen. Han nævner ligeledes sagen om Folketingets forhenværende formand Ivar Hansen, som i marts 2003 døde i Mariann Fischer Boels lejlighed.

"

kunne man således læse i information, mens man i en anden bog udgivet tidligere om Lars Løkke på people's press af Andreas Karkers og Thomas Nørmark Krogs: "LLR" kunne læse om:

".. et opdateret politisk portræt af Lars Løkke Rasmussen. Manden, der bliver landets næste statsminister, hvis danskerne vil. Det er også en kortlægning af det indre liv i Venstre. Partiet, der er ved at brække midtover, hver gang medlemmerne får indblik i formandens livsførelse."

Det var bemærkelsesværdigt, at det netop var BT-journalister der skrev bogen. Det kan af nogle tolkes som "kompensationsjournalistik", fordi avisen gik hårdt til Helle Thorning-Schmidt før det forrige valg.

Løkke var nu nok ikke så nervøs for denne bog. Det er vel trods alt ikke de allerskarpeste knive i skuffen, der stod bag den.

Hvis jeg var Løkke, ville jeg have frygtet den bog mere som nu er udkommet på samme forlag fra Qvortrups hånd efter denne bt-udgivelse. For at bruge en eufemisme tror jeg roligt, man kan konstatere, at han ikke er specielt begejstret for Løkke og omvendt.

kender jo  hinanden tilbage fra dengang Qvortrup arbejdede for Venstre og Anders Fogh, og de har jo som bekendt siden da, haft en del kontroverser og sammenstød i de perioder, den nu tidligere TV2-kommentator arbejdede på Se & Hør og netop som redaktør/kommentator på TV2 og TV2News.

Qvortrup travlt med at forsvare Helle for hvem ville ellers være ridder for den stakkels pige som nu skal helt til tops, bortset altså lige fra den Løkke jeg ikke engang tror Qvortrup kunne have forudset ville, men hvem ved?

Man kan undre sig over, hvilken forbindelse, der er mellem Qvortrup og Thorning-holdet, som kan forklare, at han forsøger at skrive deres historie for dem og lader dem slippe for at lægge navn til.  "skrevet i anmeldelsen af Qvortrups netop udkomne bog af Kasper Fogh Hansenkommunikationsforum. 2004 skrev Se og Hør en historie under overskriften "Afsløring - Foghs hemmelige ven". Den nævner intet om homoseksualitet, men beskriver Anders Fogh Rasmussens nære forhold til en polsk læge. Henrik Qvortrup, der var redaktør på daværende tidspunkt, har tidligere over for både Ekstra Bladet og journalisten benægtet, at historien skulle antyde, at Anders Fogh Rasmussen var homoseksuel." journalisten 4. nov skriver Ditzel: Homo- og biseksuelle er ekstremt overrepræsenterede blandt ægtepar i toppen af samfundet. I hvert fald hvis man skal tro på det, der bliver trykt i Ekstra Bladet - men det skal man heller ikke altid.

Igennem årene er Ekstra Bladet gået forrest og har videreformidlet rygter om, at en statsminister, en prinsgemal og en statsminister-ægtefælle har homoseksuelle tendenser: Anders Fogh Rasmussen, Prins Henrik og Stephen Kinnock. Rygter der i de fleste tilfælde nok ikke havde nået spalterne, hvis ikke Ekstra Bladet havde skrevet om dem.

Det er kun Lars Løkke Rasmussen og hans kone, der er sluppet fra en homo-vinkel i Ekstra Bladet, hvis man kigger på de seneste 10 års mest prominente ægtepar i Danmark. ..

»Det er dybest set dårlig journalistik. Hvis man som stor toneangivende avis skriver sådan noget, er man med til at forstærke og legitimere et rygte, som kan have store konsekvenser for de folk, rygtet handler om. Det kan sagtens være relevante historier, hvis rygterne taler sandt, men så skal man have dokumentation for det, og det har de jo ikke haft,« siger Erik Meier Carlsen, som var chefredaktør på B.T., da Ekstra Bladet skrev flere af de ovennævnte historier.

»Når vi bringer ting videre, er det, fordi vi mener, at de er relevante på det pågældende tidspunkt. Rygterne er relevante, hvis de(t, red/300) for eksempel bliver en del af en valgkamp. Det kan godt være, at vi er det første medie til at bringe historien, men så er det, fordi rygtet har været en del af den debat, der kører blandt folk. vi er folkets avis(!!!! red/300), der gerne vil fortælle det, som folket taler om, så er det selvfølgelig ikke særlig overraskende, at Ekstra Bladet har bragt denne type historier videre,« siger Poul Madsen."</spa

Kilde: