Skattely : danske socialister regnede kr. 999 milliarder forkert

I 2010 rydede DR og flere andre socialistiske medier forsiden, fordi Skat have fundet ud af, at danskerne havde sendt kr

Ikke angivet Ikke angivet,

03/02/2013

I 2010 rydede DR og flere andre socialistiske medier forsiden, fordi Skat have fundet ud af, at danskerne havde sendt kr. 1000 milliarder til skattely. I 2011 blev det tal så sat ned til kr. 4 milliarder, og nu her 2 år senere i 2013 får vi fortalt, at der er "kommet" kr. 1 millard i "fælleskassen"... altså kr. 999 milliarder mindre end hvad DR havde forestillet sig i de glade 2010 dage.

At der er tale om kr. 1 milliard, og der er nogle dusin flere sager på vej - det kan kun måles som en gigantisk fiasko - ikke blot for socialisterne som udstillede deres griskhed, og manglende forståelse for global handel ved at kræve kr. 1000 milliarder til "fælleskassen". Men også Skat, som har brugt de kr. 1000 milliarder til at bryde bankfortroligheden imellem kunderne og bankerne ved at kræve data udleveret, som normalvis vil have krævet retskendelse, da man i et retssamfund er uskyldig indtil andet viser det modsatte.

Kr. 1 milliard svarer nogenlunde til hvad Staten laver i underskud hver 10. dage - året rundt. Så imens socialisterne jagter fantasiliarder, så vokser milliard underskudet hver eneste dag.