Samuelsen: DRs forsøg på at lukke Facebook-gruppe er "gammeldags og DDR-agtig"

Historien om Lars Kragh Andersens forsøg på at holde liv i sin Facebook-gruppe, der opfordrer til civil ulydighed mod licensbetaling, er nu også nå...

Ole Birk Olesen,

27/01/2010

Historien om Lars Kragh Andersens forsøg på at holde liv i sin Facebook-gruppe, der opfordrer til civil ulydighed mod licensbetaling, er nu også nået ind på Christiansborg.

Danmarks Radio har én gang fået Facebook til at lukke gruppen, og DR's advokat har nu bedt om, at det sker igen, og det er faldet Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, for brystet.

"Tænk at DR tror, at de i disse 'sociale medier'-tider kan bremse en protest gennem forsøg på forbud mod en Facebook-gruppe? Hvor gammeldags og DDR-agtig kan man næsten blive. Prøv med humor, Plummer! Eller prøv at lytte til kritikken!" skriver Anders Samuelsen - på Facebook.

Lars Kragh Andersens Facebook-gruppe "Støt Lars' kamp mod DR Licens" blev lukket af Facebook efter anmodning fra DR, da gruppen havde fået næsten 16.000 medlemmer. Hans nye gruppe har nu på rekordtid fået 21.000 medlemmer og vokser stadig.

Kilde: