Nu ringer klokkerne for et totalt opgør med Danmarks EU medlemskab.

Et nyt velformuleret parti der er imod EU medlemskabet og ønsker Danmark ud af EU - Vil kunne skovle stemmer til sig ved næste valg

Isabella Balkert,

16. juli 2013

Et nyt velformuleret parti der er imod EU medlemskabet og ønsker Danmark ud af EU - Vil kunne skovle stemmer til sig ved næste valg.


Ingen af de EU fundamentalistiske partier har gidet at høre på folket alt for længe og man har ignoreret kravet om folkeafstemninger fra Schengen, Nicetraktaten, Lissabontraktaten og senest til Europagten, som ikke et menneske med en normal IQ kan fatte Helle Thorning fik lov til at skrive under på, når vi ikke engang er med i Euroen. At Helle Thorning efterfølgende udtalte at vi var blevet et Euroland var en hån mod den danske befolknings Nej til Euroen.


Vores Politiske ledere fra VK til SSFR har solgt ud af vores suverænitet og retten til at regere os selv og de byger af love der regner ned over os fra EU burde ikke være mulige efter vores grundlov.


EU har ikke gavnet Danmark eller Europa på nogen måde. Angela Merkels og EU's forbandede økonomiske spændetrøje har nærmest ruineret sydeuropa hvor millioner har demonstreret imod EU, uden dansk presse er kommet bare i nærheden af at vise os omfanget af.

Man vil hellere dække alle andre landes kamp for demokrati end man vil dække oprøret mod Merkel og EU i Europa.


VKSSFR påstulerer at de fører en fornuftig politik når de enstemmigt sender hele vores buffer på 40 milliarder til EU. Betaler Milliarder hvert år til det mest øsle supranationale styre vi har haft i dette århundrede og man har gjort det mod Danskernes vilje. At man også støt og roligt har afmonteret stadig større dele af vores velfærd og sociale sikkerhedsnet, beror udelukkende på at vi plyndres af EU hvert år.


Marianne Jelved tyvstjal den pensionsfond nutidens pensionister havde sparet op til et helt liv, for at garantere vores parathed til den Euro vi stemte nej til, og både under Jelved Nyrup regeringen og Vestager Thorning regeringen er mange af de besparelser vi har set, en direkte konsekvens af redningspakker fra Danmark til Irland og Grækenland, vores 40 milliarder til EU's garantifond og de enorme summer vi betaler for at lade EU bestemme over både Danmark og vores økononomi.


Det virker ikke som om politikerne aner at der er en stille revolution på vej i den danske befolkning, fordi EU modstanden vokser hver eneste dag.


At K vågner op på falderebet og indrømmer at vores velfærdssamfund er på vej til at skvatte helt sammen, fordi man har åbnet det for det fattige Østeuropa, der frit kan komme her og komme gratis på hospitalet, gå gratis til læge, få SU, en gratis uddannelse og bistandshjælp, det kan enhver idiot regne ud at vores lille land og den meget lille gruppe skattebetalere vi har i Danmark, ikke kan  honorere.


EU tilhængerne har optrådt uanstændigt på alle måder, for ikke at sige totalt åndsvagt i forhold til EU og der kommer en regning tll de EU fundamentalistiske politikere før eller senere. Bare vent og se.

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE5722788/laesere-danmark-skal-ud-af-eu/