Kvinder bruger 3 år af deres liv på at komme ud af døren

Slettet Bruger,

29/11/2007

De fleste mænd kender situationen. Lørdag aften og man er inviteret ud. I bad, i tøjet og så er man klar til at gå. Hvis man altså ikke lige skulle vente på ens bedre halvdel, der lige skal bade, barbere ben, plukke øjenbryn, putte rouge på, lægge eyeliner, smøre læbestift på sammen med alle de andre kvindelige gøremål, der skal klares for at være klar til at komme ud af døren.

Nu viser en undersøgelse fra skønhedsfirmaet Nephria, at de mange kvindelige ritauler i alt optager små tre år af en gennemsnitskvindes liv. Det skriver bt.dk. På en gennemsnitslig arbejdsdag går der 40 minutter, mens en festpyntet kvinde har brugt 72 minutter på forberedelserne.

"Det er utroligt hvor hurtigt tiden går, når vi kvinder gennemgår vores daglige forfænglighedsritualer." lyder det i Daily Mail fra Nephria ejer, Charlotte Newbert, der helt åbenlyst er uvidende om, hvor langsomt den hurtigtgående tid kan føles for kvindernes partnere.

Undersøgelsen afslører at de største tidsrøvere før en fest er frisuren, der kræver 23 minutter at sætte op til narrestreger og brusebadet, som en gennemsnitskvinde tilbringer 22 minutter i.

[email protected]

Kilde: