Kvindekampens justitsmord

Man tror næppe sine egne ører

kongkret Ikke angivet,

04/05/2010

Man tror næppe sine egne ører. Der, for åben skærm i TV2 Nyhederne, sidder en kvinde, Malene Vestergaard, ansat i det offentlige i Familiestyrelsen, og plæderer defakto for justitsmord. Og hun knejser med nakken i stolthed.

En far er af sin ex-kone anklaget for først vold siden incest bakket op af et brev fra en nabo. Politet afhører kvinden og hun indrømmer at det er falske anklager og at hun selv har fabrikeret brevet fra naboen. Kvinden er nu anklaget for falsk angivelse. Som sædvane er, tager det offenlige system barnet fra deres far blot på anklagen ... men - hold nu fast - derefter fastholder man adskillelsen fra faderen, med begrundelsen at han ikke har haft barnet i en kort periode. Datteren boede primært hos faderen, men har gennem et par måneder ikke haft datteren, mens sagen stod på. At han tidligere har haft datteren primært tæller ikke, mens et par måneder med moderen tæller alt. Det er ganske usagligt og ikke i barnets tarv.

Sagen er klokkerent justitsmord. Ikke blot mod faderen, men ikke mindst mod barnet. Staten, repræsenteret af Malene Vestergaard, begår reelt en forbrydelse mod både faderen og barnet. Hun græder krokodilletårer over retssikkerheden, men har tydeligvis kun kvindemagt i sine tanker. Hun argumenterer, at hun kun har barnets forhold i tankerne. Vrøvl. Det er jo bare hendes påstand. Man kunne med langt større ret erkende at barnets tarv er at være hos faderen, fordi moderen er psykisk uegnet til at varetage barnets moralske opdragelse, og at faderen primært havde barnet op til sagen. Børn glemmer under alle omstændigheder ikke en af deres forældre overhovedet. Malene Vestergaard misbruger sin stilling til at retfærdiggøre et feministisk overgreb, hvor hun tilsidesætter retssikkerhed, ligestilling, moral og ikke mindst børnenes tarv i sin iver efter at varetage moderens interesser og bedrive kvindekamp.

Bundlinien er, at med mennesker i den offentlige forvaltning som Malene Vestergaard, så er mænd retsløse og enhver kvinde kan med løgn, ballade og anklager tage sig til rette. Dette er ikke et retssamfund værdigt. Malene Vestergaard burde fjernes fra sin stilling omgående. Hun kan møde om formiddagen og muntre sig med at smadre fædres og børns liv for at gå hjem om eftermiddagen og hygge sig uden at skænke sin defakto onde gerninger en yderligere tanke. Hendes skalten og valten med andre menneskers liv er gratis for hende selv. Ansatte i det offentlige burde kunne straffes med fængsel for at ødelægge andres liv på denne måde.

Tiltroen til det offentlige system og retsstaten kan ikke overleve med kvinder som Malene Vestergaard. Det politiske system må gribe ind mod disse overgreb fra statens side straks.


http://nyhederne.tv2.dk/video/index/id/30300882/

Kilde: