Konservativt folketingsmedlem taget for spritkørsel

Folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen fra de Konservative blev tidligt lørdag morgen standset af en politipatrulje, skriver Det Konservative Folkepa...

Ole Birk Olesen,

07/02/2010

Folketingsmedlem Per Ørum Jørgensen fra de Konservative blev tidligt lørdag morgen standset af en politipatrulje, skriver Det Konservative Folkeparti i en pressemeddelelse. En måling på stedet viste, at han havde for meget alkohol i blodet. Per Ørum Jørgensen beklager ifølge pressemeddelelsen dybt.

"Jeg har gjort noget utilgiveligt, som overhovedet ikke stemmer overens med mine holdninger og værdier. Jeg fortryder bitterligt," siger Per Ørum Jørgensen og fortsætter:

"Jeg har den seneste tid haft nogle personlige problemer, som jeg har ikke har taget hånd om på en ordentlig måde. Det kan ikke undskylde det, jeg har gjort, og jeg tager nu konsekvensen og får hjælp."

Per Ørum Jørgensen har taget sygeorlov, og påbegynder behandling allerede i næste uge. De Konservatives gruppeformand, Henriette Kjær, siger:

"Jeg tager naturligvis skarpt afstand fra spirituskørsel. Per har dummet sig, og jeg er glad for, at han nu søger hjælp. Per er en god kollega, og vi vil gøre, hvad vi kan for at støtte og hjælpe ham, så han kan få løst sine problemer."

Kilde: