Ingen hjalp: Flere kvinder kørte forbi mand der lå med brækket ben på vej - TV 2 Nyhederne

Vanvittig historie - godt at en mand kom til undsætning til sidst:"Efter at have ligget i nogle minutter på landevejen, kommer der en bil, som Laue...

Kaare Thode Jørgensen,

08/11/2012

Vanvittig historie - godt at en mand kom til undsætning til sidst:

"Efter at have ligget i nogle minutter på landevejen, kommer der en bil, som Lauers-Kristian Kallehauge får givet tegn til, så den stopper. Han håber at låne et tæppe eller en frakke, og at få parkeret en bil med nødblinket på, så han ikke skal være bange for at blive ramt.

"Inde i bilen sidder der en kvinde. Hun kigger på mig i nogle sekunder gennem sideruden, og så kører hun igen. Jeg var målløs. Hun kunne jo ikke vide, om jeg kunne klare mig selv," fortæller Lauers-Kristian Kallehauge.

Fem minutter senere kommer endnu en bil.

"Der sidder også en kvinde i den bil. Hun stopper op og ruller ned. Jeg spørger om noget til at tage over mig. Hun virker forvirret, og siger, hun skal hente sin datter ved en fest. Så kører hun igen," siger Lauers-Kristian Kallehauge. Han undrer sig over, at kvinden ikke vil blive ved ham i de få minutter til ambulancen når frem.

Til sidst stopper en bil med en mand i. Han parkerer med nødblinket tændt, og bliver hos Lauers-Kristian Kallehauge til ambulancen når frem."