Hvor er Liberal Alliances kandidater i debatten?

Der er efterhånden gået nogen tid siden Liberal Alliance offentliggjorde sine spidskandidater

Ikke angivet Ikke angivet,

29/01/2011

Der er efterhånden gået nogen tid siden Liberal Alliance offentliggjorde sine spidskandidater. Der skulle iflg. Anders Samuelsen være tale om et meget stærkt team, og de var da heller på banal demokratisk vis valgt af medlemmerne, men derimod nøje håndplukket af partitoppen.

Vi har ventet spændt på at se dette dream-team folde sig ud, så vi kunne blive overbevist om at en cocktail af forsmået frafald fra andre partier, familie, lidt kvindelighed lidt medietække og en topsportsmand var et seriøst bud på et liberalt danmark. Man savnede f.eks. nogle erfarne erhvervsfolk, men det er en anden sag.  

Nu er hvedebrødsdagene ovre, og hvad har vi så: Stort set ingenting. Bortset fra Anders Samuelsen - spagfærdigt sekunderet af Simon Emil - har alle andre spidskandidater været larmende usynlige. Jeg ser et øjeblik bort fra Ole Olesen som er "synlig" herinde på 180 grader.

Det holder ganske enkelt ikke! Og det bliver ikke meget bedre når man bevæger sig ud i lokalområderne, for også de lokale kandidater er for det meste usynlige. Kom nu ind i kampen. Når pengene til de dyre annoncekampagner klinger af bliver det vanskeligt at holde sig i synsfeltet.

Kilde: