Hvor blev det hele af Helle?

Hvor blev de fede tider af?  I lovede jo en utrolig masse af forbedringer - samt en stor del forfærdelige forringelser

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

30/12/2012

Hvor blev de fede tider af? 

I lovede jo en utrolig masse af forbedringer - samt en stor del forfærdelige forringelser.

Well,- en del gik godt. Betalingsringen omkring KBH blev droppet. Tak for det. Intet har nogensinde været mere tåbeligt .... nå nej - nu skal jeg passe på hvad jeg siger... For neo-socialister har jo en generel tendens til at finde på de samme dumheder som andre socialister har begået før. ... og så droppe dem når fornuften siver ind i bolden. Som fx. at droppe millionærskat.

So far so good.

Men ikke al lykke med en socialistisk regering i et socialt land er godt. Tag som exempel akutpakken - som med rette også kaldes kaputpakken.... Man skal helt bestemt være planøkonom fra USSR, eller det der er værre for at tro at det på nogen som helst måde skaber vækst ved at tage skatter fra borgerne og sende dem til jobs. Denne mekanisme virker aldrig - og heller ikke hvis regeringslederne kun består af kvinder.... eller venner.

Imens har regeringen lusket rundt med dit og dat og fået skruet op for skatterne her og der, og behændigt gået rundt om den røde grød uden at få skabt een eneste reel PRIVAT arbejdsplads i landet. Tværtimod ser vi the great rock & roll swindle i form af energi-jeg-er-da-med-på-vognen-afgifter bla. bla. - Nå pyt statsmagten mener også at alle skal på slankekur .... dog ikke lige netop de som roder med at få den til at vokse.       

Kilde: