Hvem får ryddet op i SKATs syge kultur?

Er der dog ingen ende på skandalerne om det gennemrådne SKAT? Spørgsmål/svar dokumentet som BT lykkeligvis offentliggør illustrerer igen-igen, at ...

Ikke angivet Ikke angivet,

06. juni 2013

Er der dog ingen ende på skandalerne om det gennemrådne SKAT?

Spørgsmål/svar dokumentet som BT lykkeligvis offentliggør illustrerer igen-igen, at den er helt, helt gal. Man kan se, hvordan man totalt snakker udenom Camilla Vest-skandalen og får det til at se ud som om, retssystemet gik sin gang og at retfærdigheden skete fyldest. 

Det gjorde den også, men udelukkende fordi Thorning tilfældigt offentliggør sin egen afgørelse. Ellers dækkede SKAT over en praksisændring og var iskolde overfor, at to personer var godt på vej til at komme i fængsel.

Og så har SKAT åbenbart et stort problem med whistleblowers, som offentlige myndigheder jo altid har. Spørgsmålene og svarene viser, hvor gerne man vil have lukket munden på den hæderkronede person, som internt sørger for, at offentligheden får indblik i råddenskaben. Den pågældende person fortjener en medalje. Men han vil nok blive jagtet vildt af de røde i stedet - med Holger K. i spidsen.

Holger, drik et glas rødvin eller to og find dit oprindelige indignerede væsen frem. Og placér dig så i den rigtige lejr i stedet for at være blevet én som alle de andre røde, der indædt forsvarer et sygt system.

By the way, har I set udsendelserne på TV2 om SKATs razzia? Mage til frastødende stasi-opførsel skal man lede længe efter. Mennesker der går klart ud over deres beføjelser og optræder med en magtarrogance så forfærdeligt. Man kan se på dem, hvordan de savler over at fælde folk for den allermindste forseelse. Forklaringer lytter man ikke på. I SKATs øjne skal borgerne bare på knæ og rette ind. Menneskelige fejl tæller ikke. Det tæller kun, når det er SKAT der begår dem.