HTS er hun vor tiders største bedrag?

Man fristes til at tænke denne tanke, er vi Danskere virkelig sunket dybt nok til at lade følelser løbe med vores forstand

Ikke angivet Ikke angivet,

02. september 2012

Man fristes til at tænke denne tanke, er vi Danskere virkelig sunket dybt nok til at lade følelser løbe med vores forstand.

Vi har valgt en kynisk og selfisk kvinde til statsminister måske i troen på vi fik kvindelige værdier, men vi fik en kvinde der i dybden er uden indhold eller idealisme.

Har vi virkelig haft behov for et sådant eksperiment der efterlader os som decideret dumme, bare fordi vi trænkte til noget andet og gerne en kvinde.

Thorning er ikke det vi respekterer som kvinde mest, hun er ikke varm og menneskelig, hun tilfører ikke de de intuitive kvaliteter man forbinder med kvinder og de kvaliteter man begrunder de hovedløse krav om kvinder i bestyrelser med.

HTS ræpresenterer det omvendte af det kvinder normalt gør, ikke en familie i normal forstand, da skattefrihed er vigtigere end familien (jeg troede mænd havde patent på denne spekulation)

Ikke den dybtliggende menneskeforståelse som mænd ofte er for profesionelle til at forstå, se bare på hendes kyniske ofring af Sass Larsen til fordel for Corydon.

Ikke en ærlig fremstilling af betydningen af kærlighed, da hendes kærlighed varierer i forhold til det hun vil opnå, enten i form af dage eller seksuelle preferencer.

Ikke en idealisme i forhold til hendes parti, da hun siger en ting på partiets vegne (brede skuldre må bære mest) og agerer omvendt personligt (så længe det ikke er os, og Skats fejl er vores fortjeneste)

Nej det vi har fået er en helt ny dimension af kvindelighed, en dimension som Kvinfo må klappe i hænderne af, da det totalt overhaler mænds formåen i kyniske beregninger.

De hårde mænd som Rocker Sass er totalt forbigået i forhold til de bløde som Corydon der leger med de små, og komiske Jesper, Møger og Villy der bliver drevet rundt som var Thorning og Vestager deres hemmelige trang til at blive klædt nøgen og spanket i offentlighed.

HTS er alt det vi frygtede ved kvinder, at når de kommer til magten er der ingen nåde, de blæser på værdier og moral, sætter nye normer for hvordan man kan tillade sig at agere.

Stakkels Stephen, Socialdemokrati og Danmark er kun et middel til egen promovering, EU er de næste på listen.

Når HTS er færdig har hun skadet kvinder mere end hun har gavnet, fordi det tager lang tid før vi kan stole på de vil alles bedste igen. 

Måske er det naturlov og historie skal gøre kvinder tror de skal være dobbelt så slemme som mænd for at komme til tops, men det klæder dem ikke, og gavner ikke kvinder.

HTS har haft en enestående chance for at vise hvad kvinder kan tilføre, uden at være en sur gammel skolelærer som Jelved, men HTS blew it da personlig vinding tog overtaget fra idealisme.