Her er et svar på din Nytårstale Helle Thorning som følger din egen ret nøjagtigt.

Godaften Helle Thorning – Som tak for din Nytårstale, synes jeg du skulle have min Nytårstale

Isabella Balkert,

02. januar 2013

Godaften Helle Thorning – Som tak for din Nytårstale, synes jeg du skulle have min Nytårstale. Som du kan se af den, er vi stærkt uenige om mangt og meget, men jeg håber min Nyårstale vil vække til eftertanke og reflektion.

Under din foreløbige regeringsperiode, hvor en Rød regering igen har bevist at den under Radikal Supervision igen, igen krænger af sig og sparker nedad, er vi danskere blevet pessimister.

Vi har set at hårdt arbejde straffes med grønne afgifter og afgifter på stort set alt, hvilket betyder at hårdt fysisk arbejde dårligt kan betale til en rimelig overlevelse.

Og vi kan se at Danmark under Europagtens harske indflydelse, ikke længere er solidarisk med de svage. Derfor mister stadig flere troen på fremtiden og de møder det nye år med bekymring.

Din regering har forværret forholdene for alle. Gennem uanstændige afgiftsforhøjelser har virksomheder vi før har profileret os på og rost os af, har. Royal Copenhagen (Made in China) forladt Danmark sammen med flere af vores bedste design møbelfabrikker og truslen om sukkerafgifter, fik bl.a. også Toms, Anton Berg og Fyens Marmeladefabrikker, til at forlade Danmark i 2012.

Det forstår man jo godt, for regeringen har forværret krisen så endnu flere arbejdsplader er forsvundet, mens befolkningen har lejet trailere i hold, og købt ind sammen i Tyskland og Sverige, for at få mad på bordet de kunne betale.

Netop fordi tiderne er utrygge, skulle vi have forbedret vores konkurrencevilkår, men regeringen gik, trods alle advarsler – Den modsatte vej og vi udviklede os til at blive et utrygt land, der ikke længere tager os af de svageste, fordi regeringen netop har svunget sparekniven over folkepensionister, børn og syge mennesker.

Vores børn tager forgæves en uddannelse, for der er ikke job til dem alligevel og den idiotiske idé om at det er vigtigt at holde udmattet og udbrændt på arbejdsmarkdet, langt ud over hvad de kan holde til og hvor kommunerne kræver at selv folk der er døende af kræft, arbejder videre på smertestillende medicin til de dør. Har gjort at vi oplever vores samfund som mere og mere umenneskeligt.

At vi samtidig forhindrer de unge i at komme i arbejde og gøre en ny generation langtids eller i værste fald evigheds arbejdsløse på sulte løn, mens de arbejder gratis for stat og kommune eller fungerer som skruebrækkere for de virksomheder der får penge for at sætte dem i kortvarigt arbejde.
 
Den politik skulle man ikke tro var fremelsket af en Socialdemokratisk regering, der er blevet båret frem og understøttet af fagforeningerne.

Vores forældre kan stadig ikke få en plejehjemsplads, hvis de har brug for det. Og det er blevet endnu sværere at få omsorg til de de mennesker, der har svært ved at få livets ender til at mødes. Herbergerne er overfyldte eller ikke eksitsterende for dem der har brug for det.

Regeringen har ikke holdt fast i det der gjorde os til noget særligt. Gennem stadig mere EU fundamentalistisk overherredømme, vil vi givet heller ikke bringe Danmark sikkert gennem krisen. Man lever med at stadig falder igennem det sociale sikkerhedsnet, for sådan er det.

Mit budskab til dig og Vestager i aften er, at det kan ikke lade sig gøre at bevare velfærd eller forbedre den økonomiske situation under et EU herredømme, der suger pengene ud af befolkningen, for bagefter at bruge dem på de mest uanstændige og usandsynlige åndsvage projekter man kan tænke sig.

Det hjælper ikke befolkningen at dens skattebidrag, gives til de banker i Grækenland, Spanien, Italien, Portugal og Irland og sågar Danmark, fordi de har fejlinvisteret eller spekuleret sig til underskud.

Nullernes overflod kommer ikke igen med EU fundamantalister ved magten. Og EU som det Supranationale Imperium der forlanger det umulige af os alle sammen.

Vi skal melde os helt ud af EU og være klar til en ny tid med krav om en anstændig samhandel med hele verden. Og vi skal fremme muligheden for at etablere virksomheder i Danmark så vi kan bevare og udvikle vores evner for design og udvikling af alternative energiløsninger.

Vindmøllerne gør det ikke alene. Og Oliekrisen tilhører ikke 70’erne. Det er et konstant problem for hele verden at man ikke har magtet at igangsætte flere projekter der satser på alternativ energi, selvom der er oplagte løsninger på energikrisen der er lige til at gå til, hvis Den Trilaterale Kommission mister grebet om Energiudviklingen.

Når verden forandrer sig, skal vi ikke lade os tyranisere af et EU der er besat af magt og helt uden visioner og omsorg for befolkningerne i Europa. Og vi skal slet ikke lade os tyranisere af Bilderberg Gruppen og Den Trilaterale Kommission til at begynde at ødelægge vores undergrund med Fracking.

Krisen kom udefra og indefra fordi banker over hele verden var gået amok i sindsyge spekulationseventyr og vores kommuner har tilladt sig at formøble borgernes penge, gennem dårlig banrådgivning, der kun har været til bankernes fordel.

Termostater på radiatorerne er ikke nok længere og slet ikke når vi ikke magter at isolere socialt boligbyggeri. Hvad vi troede vi kunne skaffe af grønne afgifter og Vindmøller, var en drøm uden virkelighed. Vestas arbejdspladser fosser også ud af Danmark.

Din nostalgiske småpladder om sorte telefoner i entréen gavner ingen, alle ved at fremtiden er mobil telefoner og ipads.

Spørgsmålet er hvorfor vi ikke kan købe bøger på Amazon.co.uk som de kan i England og hvorfor boghandlerne stadig tror vi kan redde dem, gennem urimelige krav om at bevare den smalle bog når fremtiden er ebogen?

For det skulle vel ikke være fordi regeringen er nervøs for forandringer alle andre iler imøde?

Den sikre hverdag for de gamle og kendskab til computer, magtede Nyrup Jelved regeringen ikke at gennemføre under Vestager som udenrigsminister, så derfor har vi idag stadig ældre der er Computer analfabeter og de får ikke hjælp af hjemmehjælpen til at ordne alt hvad man nu forlanger af dem, selvom de blinde og halvsenile gamle ikke kan få en hjemmehjælper eller  plejehjemsplads, som kan hjælpe dem med det.

Danmark er idag et land med stadig større ulighed og en folkepension man ikke kan leve af hvis man ikke har fået tjent op til en eller anden tillægspension.

Ministrene har kun tænkt på sig selv, da de ændrede på folkepensionen, der er yppig og udbetales langt tidligere, selv til folketingsmedlemmer, der stadig er i arbejde. Alle andre end folketingets medlemmer fik sat grænsen op for hvornår de kunne få folkepension i en tid hvor der mangler arbejdspladser og de unge ikke kan få fodfæste på arbejdsmarkedet.

Vores størke fællesskab og vores sociale sikkerhedsnet er synderbombet i to omgange. Først af Nyrup Jelved regeringen og siden af din regering og der er snart ikke meget tilbage af den. VK lappede ikke på meget ud over DF’s ældrecheck og den grønne check der ikke engang dækkede forringelserne af tilskud til varme, men kravet om betaling ved lægebesøg, kommer fra SSFR rgeringen nu, selvom folkepensionister og fattige og arbejdsløse ikke betale for lægebesøg og kronisk syge rammes hårdest af netop sådan en afgift.

At hospitalerne er rykket langt uden for byerne, så det kun er folk med bil der kan komme nogenlunde bekvemt til et sygehus idag. Er en skændsel, når der i 70erne blev skrevet rapporter der beviste at nærhospitalet er bedst for både patienter og ansatte. Den ørkanvandring alle hver dag bruger på at komme rundt på de alt for store hospitaler, er spild af tid og arbejdskraft.

2012 var det år hvor endnu endnu flere arbejdspladser fossede ud af Danmark, mens man forlangte af os at vi skulle betale millioner til Irland og Grækenland og milliarder til EU, mens vores velfærd og arbejdspladser forsvandt for evigt, i et hav af krav fra EU.

Europagten gjorde disse krav skrappere og nedprioriteringen af det sociale sikkerhedsnet til et EU diktat SSFR regeringen har opfyldt til fulde, med støtte fra Enhedslisten.

Vi handler med stadig færre og regeringen tager ikke ansvar for noget som helst, mens økonomien får det stadig værre under Europagten.

Hvis skattereformen giver almindelige lønmodtagere flere penge på kontoen et kort øjeblik, så stjæler de grønne afgifter dem igen. Og de pensionister, der troede Villy ville give dem 5000 kr mere om året, får aller højst en mindre kompensation til at dække de stigende udgifter og de grønne afgifter der rammer de fattigste pensionister hårdest. De får således heller ikke mere. Forøgelsen af ældre chekken ædes op af øgede udgifter til snart sagt alt.

Og det bedste er selvfølgelig, hvis SSFR regeringen med dig i spidsen og Vestager som den egentlige tyran, udskriver den folkeafstemning der fjerner Europagtens ulidelige pres på vores økonomi og bagefter udskriver valg, fordi det kun er gået endnu mere ned af bakke, efter I kom til.

Der er kun en måde at styrke vores konkurrenceevne på og det er ved at fjerne de grønne afgifter og momsen, der fordyrer en hvilken som helst produktion i alle led. Det burde være til at forstå for enhver skoleelev der får forklaret princippet for konkurrence på verdensmarkedet og forøgelsen af eksport til hele verden, vil kunne give os de skatter der skal til for at bevare velfærdsstaten, hvis vi samtidig bruger alle de penge vi kaster i grams til EU, hvert år, på os selv.

Tiden er til forandring og til at inse at alle de regler og forordninger vi har fået indført under EU, og udlicitering af alle de store arbejdsgaver til alle andre end Danmark, gør Danmark og Danskerne fattige. Og Schengens grænseoverskridende kriminalitet og østeuropæisk skruebrækker arbejde, som man tilbyder Østeuropæiske arbejdere, under usle kår i Danmark, det gavner ingen på længer sigt. Det ødelægger reelt alt hvad Socialdemokratiet blev dannet på og har kæmpet for siden partiet blev dannet.

Det er logik for 5 klasse i folkeskolen, så hvorfor fremturer SSFR og VK med endnu mere undergravende EU, når det er så indlysende at EU ødelægger alt hvad vi fik bygget op efter anden verdenskrig!
Skolerne var i bedre stand i 50erne end de er nu og det bør vi skamme os over. Når man endog forhindrer kommunerne i at bygge, vedligeholde og udbedre skoler, børnehaver og institutioner, for de penge de har, så hører alt op. For ingen børn bliver dygtigere af at sidde i et elendigt skolemiljø med skimmelsvamp eller andre uhyrligheder.

At vi i 72 blev bedraget ind i EF, som om vi bare skulle være med i et afgiftsfrit indre marked var en løgn og en dårlig beslutning.
Bag EU’s toldmur har vi mistet muligheden for at føre en anstændig samhandel med tredje verden, der vil holde tredje verden i evig fattigdom og stadig flere af vores før så sunde madvarer er nu inficeret af GMO ingrediencer som EU forhindrer os i at få kendskab til.

Danmark kunne komme langt med sin landbrugseksport hvis vi satsede på Økologiske varer, der er efterspurgt over hele verden. Vi har klaret os på vores Know How før og vores gode landbrugsvarer og vi kan gøre det igen, men ikke i et EU der straffer os for god høst og overflod.

Med hensyn til vores voldsomme engagement og krigsindsats i flere dele af verden, så er vi for lille et land til at kaste os ind krige der forlanger for meget af os. Vi burde være et land der kan forsvare os mod overgreb udefra, og ellers et land der forsvarer den samme form for neutralitetspolitik, der har tjent Sverige så godt, både før og efter anden verdenskrig.