Haves: Forkælede Politikkere og udulig regering, Ønskes: Politiske visioner og mindre Stat

Politikkerne har været og er stadig så forkælede, at de tror man bare skal lukke øjnene for realiteterne så vender tingene sig af sig selv

Ikke angivet Ikke angivet,

28/10/2012

Politikkerne har været og er stadig så forkælede, at de tror man bare skal lukke øjnene for realiteterne så vender tingene sig af sig selv.

Historisk har man været både stolt og larmende selvfed over velfærdsstaten som er beskrevet ”Humlebien” .

Ligeledes har man brystet sig af at Danskerne jo også er verdens gladeste mennesker, hvilket tror da pokker da vi har det let og kan måles som et folkefærd der skal yde mindst for at nyde mest.

Evnen til at kunne rejse sig efter kriser uden andet end småjusteringer tilsat et par (kartoffel)kure, har for længst lullet os i søvn, for det er jo alt sammen gået meget godt ikke?

Derfor ser vi stort på en enorm og konstant voksende offentlig maskine der med ubegrænset appetit æder enhver mulighed for at fremme det private erhverv der skal redde kongeriget.

Borgerlig som rød har man ignoreret, frygtet eller simpelt hen for udygtig til at tage et opgør med denne ustyrlige og selvgenerende offentlige maskine der med succes opsætter diverse skræmmekampagner ved ethvert optræk til modernisering.

Det er ikke længere nok med en struktur der skaber en ligelig mulighed for succes, eller et sikkerhedsnet for alle.

Nu skal staten også diktere, motivere og beslutte hvordan mennesker skal leve deres liv og hvordan firmaer bliver succesfulde.

Det offentlige system er blevet så kompliceret, især via mere eller mindre tåbelige afgifter og skatter, at man finder det nødvendigt at inspicere folks baghaver,  lave razziaer på arbejdspladser samt opsøge mennesker med usund livsstil, for at sikre intet af afgiftshelvedet bliver glemt.

Hære af sagsbehandlere, Sosu medarbejdere, hjemmehjælpere med firmabiler, It-Konsulenter, udvalg, kommissioner osv osv er med til at holde styr på at afgifter betales og alle bliver fastholdt på det samme niveau i service og måden vi lever på.

Denne krise er anderledes end de forrige men den manglende dygtighed og erfaring fra politikkere betyder intet ændrer sig fundamentalt, kun vigtige sager som homo vielser, kvindefængsler og tilladte familiesammenføringer bliver seriøst debateret.

Forkortelsen af dagpenge perioden viser med al uønskværdig tydelighed hvorfor intet ændrer sig, fordi systemet bekæmper initiativer og politikkerne bliver bange, derfor får vi så akutpakke, panikpakke og lad os gætte på en kommende katastrofe pakke.

Men kære politikkere denne krise er anderledes grundet en bestemt floskel i selv har brugt men ikke forstået, nemlig Globalisering.

Globalisering burde få koldsved til at risle ned af ryggen på politikkere, for vi skal sammenligne os og være i konkurence med lande der er langt mere motiveret end vi er.

De selvsikre politikkere vil sige det giver muligheder for eksport, og det er rigtigt men eksport af hvad?

Tager man et af de områder hvor vi i mange år har haft et forspring er det dygtige Ingeniører, men det tager ikke mange minutter ude i den virkelige verden for at se vi bliver indhentet hurtigt.

For at sikre vores forspring nu forsvinder endnu hurtigere har man sat en effektiv stopper for udsendelse og dermed dygtiggørelse af netop ingeniører, ironisk nok er det kun det magtfulde offentlige der stadig kan sende folk ud med skattefordele.

Nogle af de ”ikke svar” på udfordringen som er politisk oppe i tiden for at sikre vores globale fremtidige succes er:

Grøn energi

Veldfærds teknologi

Flere uddannede (med lavere kvalitet som det jo er dokumenteret)

Jeg tror det var det hele!!!!!!

Der er ikke noget at sige til at regeringen sætter alle sejl til at omfordele de arbejdsløse, da de i alle tilfælde ikke skaber fremtidige jobs, og ikke har råd til at lade private initiativtagere beholde flere midler til innovation. (fordi så sulter den offentlige maskine jo)

Jeg kan tilsætte endnu et par totalt hovedløse virklighedsforflygtende udsagn så som Danmark er attaktivt grundet de gode veje og muligheden for at gå i naturen, eller højere elafgifter motiverer firmaer til at blive mere innovative omkring energiforbrug. På hvilken planet har disse politikkere dog studeret Statskunskab?

De ting man nægter at forholde sig til – ud over den sindsyge og lammende størrelse på det offentlige – er bla:

Højeste skatter

Højeste Moms

Højeste bilafgifter samt afgifterne på vand, brænde, sukker og fedt

Suverænt højeste elafgifter

Ejendomsskat

Korteste arbejdstid

Længeste barsel og vel snart tvunget barsel til begge forældre.

Nox afgift

Solidarisk barsel afgift

Affaldsafgift

Forudbetalte skatter.

Længste ferier

Men det går jo nok, det har det jo altid gjort.

Jeg er bange for det går gruligt galt, den rigtige akutpakke kommer når Humlebien styrter.

Kilde: