Grundbog i Danmarks Fremtid

Her er opskriften på hvordan man sikre et godt Danmark i de næste tyve år

Lars Thomsen,

11. august 2013

Her er opskriften på hvordan man sikre et godt Danmark i de næste tyve år.

1. Sænk skatten til 20%, fjern momsen og afgifterne på el, vand og olie/benzin. Ingen skat på biler og ejendomskatten fjernes.

2. Betaling for ydelser følger med nedskæring i skatten og hermed et større ansvar for de enkelte familier og personer.

3. Ingen beskatning på aktie-gevinster, obligationer, eller anden investeringsafkast. Det er vigtigt at tiltrække kapital som kan skabe nye virksomheder.

4. Luk job-centre, innovations-centre, kunst-støtte og andre former for statfinansieret hjælpe-ordninger. Årevis af frugtesløshed har vist at det fungerer ikke.

5. Giv produktionsvirksomher 10 års skatte-frihed hvis de vender tilbage fra Asien.

6. Reducer indflydelsen fra EU eller helt udmeldning, sats på et Nordisk-Baltisk samarbejde.Afkobling af kronen fra euroen.

7. Reducer statens budget, fastsat kvoter for antal ministre, Danmark burde kunne klare sig med 5. Statsminister, Udenrigsminister, Indenrigsminister, Finansminister og Forsvarsminister. De offentlige ansatte skal ned til 20 % eller mindre af hvad de er idag og der bliver brug for folk i det private.

8. Afstå fra at deltage i krige og andet som ikke har noget formål for et lille land som Danmark. Vi har kun en værdi i alliancer og behøver ikke udøve en aktiv udenrigspolitik der involvere militær uden for landets grænser. Der findes mange måder at støtte en allieret på og som lille land gør man sig bedst ved at være diplomat.