Glædelig jul fra en landsmand

Jeg har efter en lang årrække i udlandet opholdt mig i Danmark den sidste måned, og via en bekendt er jeg blevet opmærksom på 180grader, som jeg så...

Ikke angivet Ikke angivet,

19/12/2012

Jeg har efter en lang årrække i udlandet opholdt mig i Danmark den sidste måned, og via en bekendt er jeg blevet opmærksom på 180grader, som jeg så har fulgt lidt i.

Det er i sandheden et bizart forum. Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så divers blanding af indlæg af på den ene side høj faglig kvalitet og på den anden side helt bizarre indlæg fra de rene tosser. Det afspejler meget godt den helt bizarre måde det danske samfund har udviklet sig på.

Jeg ved ikke hvor længe dette forum har eksisteret, eller hvor mange deltagere der er, men jeg har svært ved at tro at det har en lang levetid foran sig med mindre man finder en måde til at holde en vis justits. Der er flere skribenter der er så himmelråbende dumme og provokererende at de i USA ville udsætte sig for alvorlig vold og alene af den grund (selvbeskyttelse) burde udelukkes. Måske er det forklaringen på de mange anonyme deltagere.

Det har været hyggeligt at gense gamle Danmark - men jeg føler mig bekræftet i at det ikke er et sted for mig.

Jeg vil ønske alle aktive på 180grader en god jul og et glædeligt nytår

Kilde: