Feminismens fallitbo

Så er oprydningsarbejdet begyndt

Dorthe Elisa Dalgaard,

12/01/2013

Så er oprydningsarbejdet begyndt. Nu skal fallitboet tømmes efter fyrre - halvtreds års feministisk idéologi. Og hvor har de sejret feministerne, ad H til! Så er det sagt.

De ville have frihed – og de fik fosterfordrivelse. Næsten 1 million danskere mistede deres frihedsrettigheder i kvindernes frihedskamp.

De ville have ligestilling – de fik fimsede metroseksuelle fjolser, som de derefter kunne nedgøre i hjemmene og i medierne. Og som ikke kunne stille feministerne tilfreds.

De ville have ligeløn og lige mange kvinder og mænd i bestyrelser – de fik og vil også i fremtiden få et kønsløst neutraliseret intetkøns landskab, hvor de fortrin en kvinde har i én sammenhæng ikke må hædres, og de fortrin en mand har i en anden sammenhæng heller ej. Alle ens parolen har ikke ført de rette i stolen.

De ville have fokus på den enlige mors rettigher og fik flere og flere frustrerede fruentimre med en masse rettigheder de nu kunne boltre sig i – alene.


De ville have længeregående uddannelse og for en hver pris forsage hjem og børn – de fik en nagende, voksende begrundet dårlig samvittighed. De fik samlebånds børn som alle helst skulle komme ud af skolesystemet i samme form.

Alt imens feministiske paroler har gennemsyret stort set alle samfundslag, har kvinderne stille men stædigt protesteret. De har protesteret ved at gøre lige præcis det modsatte af, hvad de ”frustrerede undertrykte feminister” havde foreslået. Kvinderne har protesteret imod at presses ned i samme form som mændene, nemlig ved at anerkende, at de ikke kan arbejde fuld tid, hvis hjemmet og børnene og hele familien skal fungere. 40 procent af danske kvinder arbejder i dag på deltid!! Det kan man i dag læse i en artikel på DRs hjemmeside, og tallene kommer fra en ny undersøgelse foretaget af Beskæftigelsesministeriet.  

Sikke en falliterklæring og sikke et feministisk fallitbo Danmark er blevet til. Vi har fået svage mænd, forvirrede kvinder og børn, splittede, ødelagte og rodløse individer uden sammenhængskraft.

Familier fremfor feminisme.

Frihed fremfor falsk lighed.

Liv fremfor fosterfordrivelse.

Samarbejde fremfor foragt.

Kilde: