Feminisme - et moderne tabu

Begynder I snart at levere varen i stedet for at tude?(En kommentar til feminisme-indlægget på www

Claus Poulsen,

23/11/2010

Begynder I snart at levere varen i stedet for at tude?
(En kommentar til feminisme-indlægget på www.berlingske.dk)  

Ligestilling i Danmark handler jo alene om at give kvinder en forrang frem for mænd. Kvinder har allerede på en lang række områder en dominerende særstatus i samfundet, og feminister som dig (ja, det var ment negativt) vil blot have mere og mere magt.

Der er biologisk og genetisk forskel på mænd og kvinder, og de forskelle påvirker vores ønsker, drømme og valg i tilværelsen, og dermed er fordelingen af mænd og kvinder i samfundet i høj grad et resultat af en række frie individuelle valg. Hvis du ikke kan lide resultatet, så træf et andet valg selv, men lad være med at nedgøre en masse andre mennesker som har valgt det bedste for dem selv og deres familie, og har det godt med det.

Kvindelige værdier er i Danmark allerede stemplet som enten politisk korrekte eller decideret implementeret som lovgivning. Mænds ditto er i stort omfang gjort politisk ukorrekte. Hvis jeg blot skriver ordet 'aggresivitet' så løber det koldt ned ad ryggen på mange, men aggresiv adfærd kan i visse sammenhænge være positivt og meget konstruktivt - men det er altså forbudt i en række korporlige former (givet vis med rette) og ellers politisk ukorrekt at anvende på nogen måde.

Du skriver "For det andet lærer kvinder stadig at se og forstå sig selv gennem mænds øjne". Det samme sker da den anden vej rundt, og med væsentligt mindre kærlighed indbygget. De seneste 40 år har kvinder lykkedes med systematisk at forandre mænd til kvindagtige vatp...., og ikke fordi kvinder kan lide denne type vattede mænd. Tilsyneladende alene fordi det giver kvinderne magt - det er sgu ikke særligt sympatisk.

Feminismen, som du begræder vurderes som noget negativt, er en omgang venstreorienteret flæberi. Det vigtigste budskab lige nu er tilsyneladende at der skal indføres kvindekvoter overalt i samfundet fordi mændene gennem lukkede mandeklubber holder kvinderne ude. News Flash: Mænd favoriserer ikke mænd fordi de har hemmelige klubber - hvis der overhovedet sker en favorisering er det alene på baggrund af hvad der giver mest værdi for virksomheden. Hvis kvinderne kom ind i kampen og begyndte at levere varen på arbejdsmarkedet i stedet for at prioritere alt andet højere og så sætte sig og tude, så ville der lynhurtigt være mere ligelig fordeling af M og K på en lang række positioner i samfundet.


Det er ikke et tabu at noget har udspillet sin rolle i en sådan grad at ingen fornuftige mennesker gider høre om det.