Fætter Fup kloger sig

Hvor var det kvalmende at se kammerat Ole Sohn i TV nyhederne udbrede sig om de ordninger, han vil "hjælpe" banker og virksomheder med

kongkret Ikke angivet,

18. juni 2012

Hvor var det kvalmende at se kammerat Ole Sohn i TV nyhederne udbrede sig om de ordninger, han vil "hjælpe" banker og virksomheder med. En mand, som har hyldet den største skrotbunke af ideologisk nonsens, som bragte en halv verden til bankerot og kollaps efter 70 års undertrykkelse i en fængselsstat. Ha ha ha ha ha, man griner så man kniber en tåre i bukserne. Skal sådan en fusentast kloge sig om, hvad virksomheder og banker har brug for? Ja, på samme måde som en ræv skal kloge sig om, hvad der er godt for høns.

På den alvorlige side er det den samme rødfascistiske genosse, der i tilfælde af Sovjetunionens besættelse af Danmark skulle have været Staats- und Parteiführer lige som Erik Honnecker var det i DDR. Ufattelig at nutidige tænkende mennesker kan indsætte denne forræder og løgnagtige skurk til noget højere betroet end hundehømhømopsamler. Det siger i virkeligheden langt mere om SF's klovn til Villy Søvngænger og Helle Thorning Udschmidts historisk set anløbne moral. Men hun har jo selv været i kommunismens fold da hun var ung, så den ene bandit renser den anden.

Ole Sohn er en skamplet på Danmark og den vestlige verden.