En mangfoldighedsfestival, et juletræ og en krig i Gaza

Hvad kan vi lære af alt det? Ja, for det første måske, at Københavns Kommune sikkert får endnu sværere ved at tøjle idealerne om inklusion og to...

Ikke angivet Ikke angivet,

19/11/2012

Hvad kan vi lære af alt det? Ja, for det første måske, at Københavns Kommune sikkert får endnu sværere ved at tøjle idealerne om inklusion og tolerance, næste gang man inviterer både zionister og muslimer til mangfoldighedsfestival på Nørrebro – hvad man vel efter borgmesterens beklagelse forleden må formode, at man gør.

For det andet, at såvel sagen om mangfoldighedsfestivalen, juletræet i Kokkedal og nu debatten om Gaza viser, hvordan man i tolerancens navn skal vare sig for at kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Og at intolerance dækket af tolerancens politisk korrekte fernis er noget af det værste. Ikke mindst når denne fernis krakelerer og hykleriet åbenbares. Måske det i bedste fald kan være en konklusion, der kan vække til eftertanke. Hos integrationsborgmestre, boligforeningsbestyrelser, dansk-palæstinensere. Og naturligvis også gerne hos andre.