Det totale kontrolsamfund - snart på villavejen

Myndighederne slår sig sammen og satser på, at danskerne ikke har styr på alle regler på alle områder, så derfor involverer man altså nu foruden po...

Ikke angivet Ikke angivet,

14. juni 2013

Myndighederne slår sig sammen og satser på, at danskerne ikke har styr på alle regler på alle områder, så derfor involverer man altså nu foruden politiet også SKAT, Miljøstyrelsen, Bilinspektionen, dyrlæger og læger.

På den måde kan man på få timer kontrollere 3000 biler.

Men hvem kan have noget imod det, hvis ellers man har rent mel i posen?

For det første fordi bureaukraterne har skabt et regelsamfund, som ingen har en kinamands chance for at have kendskab til totalt set. Det har ikke engang de mennesker fra myndighederne, som på lovgivernes vegne tager ud og systematisk tjekker, om vi har styr på alle regler.

For det andet fordi kontrollerne nu bliver så effektiviserede, at der snart er én eller anden der får den lyse idé, at man ikke bør holde sig til at køre en sådan kontrol på en motorvej.

Hvorfor ikke tage en hel villavej eller en by?

Sæt alle myndigheder ind på samme tid og tage husene fra en ende af. Det vil vælte med penge ned i statskassen af bøder for alt fra forkerte el-installationer eller kloakledning, til ulovlige tilbygninger i form af drivhuse og skure, og så finder man nok også lige en gammel pensionist her og der, der udfører lidt havearbejde sort for en lille skilling.

Hvor lortet et samfund er det, vi vil have, før vi sætter andre til at passe dette land?