Der skal faneme rulle hoveder i SKAT

Politikerne har snorksovet, mens Skat har tilegnet sig stadig mere mafioso-lignende metoder godt og grundigt blåstemplet af især de røde, som mente...

Ikke angivet Ikke angivet,

07. maj 2013

Politikerne har snorksovet, mens Skat har tilegnet sig stadig mere mafioso-lignende metoder godt og grundigt blåstemplet af især de røde, som mente, at skattekroner skal inddrives for enhver tænkelig pris.

Skat har fået opfattelsen af, at der var grønt lys til at gøre hvad som helst. Så det har man gjort.

Nu begynder de borgerlige at råbe op, men man må sige til Claus Hjort, at dine udbrud simpelthen er uden værdi. Det er på tide med en langt mere kontant tone og adfærd over for staten i staten. Skat er så råddent, og sagen om Camilla Vest så modbydelig, at der skal rulle hoveder. Der skal fyres folk for den lemfældige omgang med retssikkerheden, som det har været at lade Vest ofres for et justitsmord - for at skjule de helt særlige hensyn, der blev taget til Kinnock.

Nogen skal væk og ud, nogen skal tage ansvaret. Der skal ryddes op i den bule. Det var aldrig gået nogen andre steder. Det er jo kriminelt, det der er foregået i Skat. Hvorfor sidder de mennesker der stadig?