Der er mange måde at udtrykke det på, men Thorning har ingen plan!

Nu er regeringen og Helle Thorning så presset - indefra, udefra og fra alle sider - at de tager en ny strategi i brug; Det er ikke længere nok med ...

Christian Melgaard,

16/01/2013

Nu er regeringen og Helle Thorning så presset - indefra, udefra og fra alle sider - at de tager en ny strategi i brug; Det er ikke længere nok med planer, nu skal vi også høre om planer om planer. Således kunne Helkle Thorning på sit seneste pressemøde annoncere, at hun har en plan ...... snart.

Noget har hun dog lært, og det er, at det der med "der kommer en god løsning i morgen" - det dur ikke, for så dukker problemerne jo op allerede før de er rigtig væk. Nu kommer planen om 1½-2 måneder - og det er lang tid i politik. Hvem ved om hun overhovedet er statsminister til den tid. Helle Thorning har  lært at planer bliver kritiseret, men planer om planer det er mere finurligt - tror hun.

Men tag ikke fejl, der er intet nyt under solen. Helle Thorning kunne som sædvanligt ikke sige meget om hvad "planen" indeholder, for hun skal først tale med sine ministre, men de ord hun trods alt fik hæftet på mindede mest af alt om noget man har hørt fra Venstre tidligere - ogf netop Venstre kvitterede da også hurtigt for genbruget.

Hvad er der dog for noget? Landets økonomi hænger i laser, og regeringen er tvunget til at nedjustere deres egne prognoser den ene gang efter den anden, og bag al politikersnakken gemmer der sig den sørgelige kendsgerning, at de ikke aner hvad de skal gøre. Det mest konkrteteman kan læse ud af regeringens udmeldinger er, at det hele hænger på et kommende økonomisk opsving i udlandet.

Det er en fattig ambition Helle - det er faktisk ikke engang en ambition.

Der er en gammel talemåde, at den der ingenting gør, begår ingen fejl - og med det udgangspunkt kunne man fristestil at være tilfreds med regeringens passivitet/handlingslammelse, MEN desværre er talemåden forkert, for det ingenting at gøre er også en "handling", for verden står ikke stille og venter på at andre kommer til. Derfor er det vigtigt, at regeringen enten handler eller lader andre komme til der vil handle.